Primele imagini cu casa din Nisa a Ancăi Lungu și a milionarului. Sarcina prezentatoarei a evoluat

Publicat pe

Primele imagini cu casa din Nisa a Ancăi Lungu și a milionarului. Prezentatoarea TV este mai fericită ca niciodată. Are o fetiță sănătoasă, este însărcinată pentru a doua oară și a început o viață nouă alături de iubit departe de România.

Viața la Nisa pare să fie perfectă pentru mămica Anca Lungu. Plimbările pe malul apei, peisajele frumoase, viața boemă, liniștea îi priesc din plin vedetei care va aduce pe lume în curând cel de-al doilea copil. Este fericită și asta se poate observa imediat, în urma postărilor sale pe Instagram.

În imagini recente, Anca Lungu apare alături de fiica sa care este bucuroasă. Aleargă pe plajă, se rotește în rochițele parcă de prințesă. Anca a învățat-o să profite de soare, de clipele alături de mami. Sarcina fostei prezentatoare a evoluat, rochiile mulate pe trup îi scot în evidență burtica. Îi merge bine, este sănătoasă și cu singuranță așteaptă să își ducă la piept ce a doua minune.

Ea și partenerul său deja și-au ales casa în care voi locui în Nisa. Are ferestre mari, o priveliște frumoasă, iar Natalia are mult spațiu în care se poate juca și găti alături de familia sa.

Primele imagini cu casa din Nisa a Ancăi Lungu și a milionarului. Sarcina prezentatoarei a evoluatPrimele imagini cu casa din Nisa a Ancăi Lungu și a milionarului. Sarcina prezentatoarei a evoluat

 

Primele imagini cu Anca Lungu și iubitul ei

Iubitul Ancăi Lungu, Harry Arampatzis, are afaceri în domeniul cosmeticelor și îi merge de minune, el desfășurându-și activitatea profesională în toate colțurile lunii, inclusiv în România. De altfel, în iunie, anul trecut, a promovat unul dintre brandurile sale în România, având conexiuni strânse cu reprezentanț ai industriei de beauty de aici.

Foto: Instagram, Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter