Kourtney Kardashian a pozat goală. Imaginea care au strâns peste un milion de like-uri

Publicat pe

Viața vedetei de la Hollywood pare că se schimbă din ce în ce mai mult. Dacă până acum cea mai mare dintre surorile Kardashian era considerată cea mai cuminte, ei bine acum aceasta începe să calce pe urmele surorilor sale. Kourtney Kardashian a pozat goală și a reușit să stârnească admirația internauților.

Kourtney Kardashian a renunțat la inhibiții, dar și la haine. Vedeta a făcut un pictorial extrem de sexy, iar mai apoi a încărcat fotografiile pe rețelele de socializare. La poza în care Kourtney a renunțat la haine, fanii acesteia s-au întrecut în like-uri și a reușit să strângă aproape două milioane de aprecieri la imaginea cu pricina.

Kourtney Kardashian are iubit cu 15 ani mai tânăr

La 39 de ani, Kourtney Kardashian este încă o femeie tânără. Dar, iubitul ei Younes Bendjima este mult mai tânăr, el are mai exact 24 de ani. Chiar dacă vedeta este foarte ocupată cu cei trei copii pe care îi are Mason (9ani), Penelope (5 ani) și Reign (3 ani), asta nu înseamnă că ea nu se gândește să aibă mai mulți copii în viitor.

Kourtney Kardashian a pozat goală. Imaginea care au strâns peste un milion de like-uriKourtney Kardashian a pozat goală. Imaginea care au strâns peste un milion de like-uri

Citește și: Kourtney Kardashian a avertizat-o pe noua iubită a lui Scott Disick: 'Stai departe de copiii mei'

Citește și: Kourtney Kardashian plănuiește cel de-al patrulea copil. Relația cu Younes Bendjima merge ca pe roate

FOTO: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter