Imagini cu Rachel Weisz însărcinată la 48 de ani au făcut furori. Ce bine arată soţia lui ”James Bond”!

Publicat pe

Primele imagini cu Rachel Weisz gravidă. Rachel Weisz este însărcinată cu Daniel Craig. Cei doi actori celebri de la Hollywood vor deveni părinți. Soția lui 'James Bond' este cea care a dat marea veste pentru o publicație internațională. Iată prima ei apariţie cu burta la vedere!

Actrița a fost surprinsă cu o burtică destul de mare, îmbrăcată în roșu vibrant. Sarcina este destul de avansată dacă ne uităm cu atenție la formele tot mai rotunde ale vedetei.

Imagini cu Rachel Weisz însărcinată la 48 de ani au făcut furori. Ce bine arată soţia lui 'James Bond'!Imagini cu Rachel Weisz însărcinată la 48 de ani au făcut furori. Ce bine arată soţia lui 'James Bond'!

Rachel Weisz și Daniel Craig vor deveni părinți

Amândoi mai au copii din relațiile anterioare. Rachel Weisz are un băiat în vârstă de 11 ani, pe nume Henry, împreună cu regizorul Darren Aronofsky, iar Daniel Craig are o fată în vârstă de 25 de ani, din relația cu Fiona Loudon.

O să înceapă să se vadă în curând. Eu și Daniel suntem extrem de fericiți. O să avem un mic omuleț. Abia așteptăm să facem cunoștință cu el sau ea. Totul este așa un mister!', a declarat Rachel Weisz, pentru New York Times.

Soția lui 'James Bond' este însărcinată la 48 de ani, iar vârsta se pare că nu a fost un impediment pentru cei doi actori internaționali. 

Foto: Hepta 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter