Rachel Weisz și Daniel Craig vor deveni părinți. Soția lui ”James Bond” este însărcinată

Publicat pe

Rachel Weisz este însărcinată cu Daniela Craig. Cei doi actori celebri de la Hollywood vor deveni părinți. Soția lui 'James Bond' este cea care a dat marea veste pentru o publicație internațională. 

Amândoi mai au copii din relațiile anterioare. Rachel Weisz are un băiat în vârstă de 11 ani, pe nume Henry, împreună cu regizorul Darren Aronofsky, iar Daniel Craig are o fată în vârstă de 25 de ani, din relația cu Fiona Loudon.

O să înceapă să se vadă în curând. Eu și Daniel suntem extrem de fericiți. O să avem un mic omuleț. Abia așteptăm să facem cunoștință cu el sau ea. Totul este așa un mister!', a declarat Rachel Weisz, pentru New York Times.

Soția lui 'James Bond' este însărcinată la 48 de ani, iar vârsta se pare că nu a fost un impediment pentru cei doi actori internaționali. Deocamdată, Rachel Weisz nu știe sexul bebelușului pe care îl poarte în pântece.  Actrița l-a cunoscut pe Daniel Craig în decembrie 2010, iar cei doi s-au căsătorit în iunie 2011.

Citește și: Daniel Craig şi Rachel Weisz – Domnul şi Doamna Bond într-una din rarele apariţii de pe covorul roşu

Rachel Weisz și Daniel Craig vor deveni părinți. Soția lui 'James Bond' este însărcinatăRachel Weisz și Daniel Craig vor deveni părinți. Soția lui 'James Bond' este însărcinată

FOTO: Hepta 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter