Primul interviu dat de Katarina, fiica lui Andrei Gheorghe: "După trei zile am acceptat că a murit"

Publicat pe

Interviu dat de Katarina, fiica lui Andrei Gheorghe. Jurnalistul a lăsat în urmă o durere imensă mai ales pentru familia sa, pentru cei patru copii ai săi. Katarina, în vârstă de 19 ani, a recunoscut cât de greu îi este fără tatăl său. Se sfătuiau mereu şi acum îi simte lipsa!

La aproximativ o lună de zile de la moartea jurnalistului Andrei Gheorghe, fiica lui, Katarina, şi-a adunat puterile şi a vorbit pentru prima oară despre moartea tatălui ei. Jurnalistul s-a stins din viaţă în propria casă, departe de cei dragi. La dorinţa sa, Andrei Gheorghe a fost incinerat.

Emoţionată, îndurerată, Katarina a povestit cu drag despre tatăl său.

Primele declaraţii ale Katarinei după moartea lui Andrei Gheorghe

„Tot timpul venea ca o pisicuţă, era aşa, miau-miau ce faci?. Sau el mai proba şi pantofii ăştia, i-a probat o singură dată că noi purtam aproape acelaşi număr şi tot timpul făceam caterincă, glume. (…) Doar felul în care se uită la tine te speria. De atunci nu m-a mai intimidat nimeni. Cu băieţii nu a avut nimic. El mai scoatea câte un cuţit, şi întreba de ce se uită băiatul aşa. (…) El era cel care ţinea totul. Dacă aveam o problemă îi ziceam, îmi spunea dacă pot să fac aşa. Acum când am problemă, zic: Alooo, cine mă ajută şi pe mine?. Am fost foarte distrusă, am căzut pe jos. Nu am putut să accept. Abia după trei zile. (..) El râdea, el glumea când toată lumea şi-o lua aiurea. El era tot timpul caterincă. (…) El a avut probleme ca toţi oamenii, numai că el niciodată nu se plângea. Pur şi simplu era un om de calitate. Îmi pare rău de mamă că ea nu o să îşi mai găsească o persoană aşa. A fost o dragoste eternă. Ea o să mă aibă pe mine, nu o să mă căsătoresc, deci o să fie chill. (…) El avea întotdeauna glume, mi-a făcut copilăria magică. „, a spus Katarina la Antena Stars.

Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani

Celebrul prezentator de radio Andrei Gheorghe a murit pe data de 19 martie.  Acesta avea 56 de ani și, potrivit primelor informații, ar fi fost găsit fără suflare, în seara de 19 martie, în jurul orei 22.00, în baia locuinței sale din Voluntari. Totul a fost anunțat printr-un apel la 112.

Foto: VIVA!, Captură Antena Stars

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter