Primul jurat de la "Bravo, ai stil", sezonul cinci. Competiţia începe în ianuarie 2019

Publicat pe

Primul jurat de la „Bravo, ai stil” sezonul cinci. Emisiunea concurs difuzată pe Kanal D începe în ianuarie 2019. Aşa cum a anunţat în EXCLUSIVITATE revista VIVA!, show-ul îşi deschide porţile noilor concurente. Iată cine va sta în acest sezon la masa juriului. 

La începutul anului 2019 va debuta sezonul al cincilea „Bravo, ai stil”. După mai multe luni de aşteptare, fanii competiţiei de modă vor putea urmări zilnic, pe Kanal D, emisiunea. Castingul a început deja, fetele se pot înscrie cu cele mai inedite ţinute, dar acum este nevoie de ceva mai mult, o atitudine WOW.

Prezentatoarea show-ului a rămas tot Ilinca Vandici care a avut un îndemn pentru posibilele participante: „Veniți pline de încredere să va cunoaștem, să va admirăm și să va susțineți alegerile vestimentare, în cadrul celui mai spectaculos show de fashion! Apărați-va convingerile, demonstrați-ne că sunteți unice, valoroase și că meritați să fiți în atenția tuturor. Dovediți că știți să combinați ținute accesibile, arătați tuturor că stilul nu ține de eticheta scumpă, ci de atitudinea de câștigătoare”

Toţi aşteaptă cu nerăbdare să vadă cine o să se afle la masa juriului. VIVA! vă spune în exclusivitate numele primului jurat: Cătălin Botezatu. Creatorul de modă va fi prezent şi de această dată, va veni cu critici constructive pentru concurente. Acesta ştie deja când va debuta noul sezon, semn că este pus la punct cu toate detaliile.

Peste trei luni îl vom revedea în emisiune, rămâne de văzut cine îi va fi alături. În sezonul patru a jurizat alături de Raluca Bădulescu şi Maurice Munteanu.

Când începe al cincilea sezon „Bravo, ai stil'

Au trecut patru sezoane „Bravo, ai stil'. Primele trei s-au disputat între concurente noi, necunoscute publicului. Al patrulea sezon a fost dedicat veteranelor. S-au luptat fete din primele sezoane pentru marele premiu în valoare de 100.000 de lei. Silvia Popescu a fost marea câştigătoare. Iată că acum, competiţia de modă revine la TV. O aşteptaţi cu nerăbdare?

VIVA! vă anunţă în EXCLUSIVITATE că show-ul va debuta în luna ianuarie a anului 2019, între 1-15. Mai exact, peste aproximativ trei luni de zile veţi putea urmări din faţa televizoarelor emisiunea îndrăgită de un număr imens de telespectatori. Ştim că vă era dor de prezentatoare, de noutăţile prezentate în fiecare ediţie, aşa că am venit cu veşti inedite.

Mai mult decât atât, în această perioadă sunt aşteptate la casting multe doritoare care vor să se afirme în ţinute inedite. Este momentul să facă cunoştinţă cu platoul „Bravo, ai stil', cu întreaga echipă. Peste trei luni le vom cunoaşte şi noi pe cele mai bune. Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii, va fi acolo pentru a le susţine. Ea va modera şi acest sezon.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter