Principele Nicolae și Alina Binder s-au căsătorit. Primele imagini de la nuntă

Publicat pe

Cel mai așteptat eveniment al anului, în România, se desfășoară chiar în aceste momente! Principele Nicolae se căsătorește cu Alina Binder, femeia care i-a fost alături în ultimii ani. Ceremonia este una fastuoasă și are loc la Sinaia, iar noi vă prezentăm primele imagini de la ceea ce ar fi trebuit să fie… nunta regală. 

Principele Nicolae și Alina Binder s-au căsătorit. Primele imagini de la nuntăPrincipele Nicolae și Alina Binder s-au căsătorit. Primele imagini de la nuntă

Peste 300 de invitați participă, azi, la nunta Principelui Nicolae cu Alina Binder. Mirii au ajuns la biserică la ora 14.30, ora anunțată, fiind primiți cu ropote de aplauze de mulțime, câteva site de persoane adunându-se în centrul orașului Sinaia pentru a-i vedea pe cei doi. Zâmbitori, Alina Binder și Principele Nicolae au intrat imediat în biserică, însoțiți find de nașii lor. Sluja este oficiată de un sobor de preoți în frunte cu părintele Calinic, cel care, de altfel a și încercat să remedieze relația dintre Principele Nicolae și Casa Regală, fără succes, însă.

Alina Binder, rochie de mireasă clasică

Cum s-au îmbrăcat Alina Binder și Principele Nicolae, la nuntă? Principele a ales un smoking gri, format din trei piese, cu vestă ivoar și cravată bleau, iar mireasa, așa cum era de așteptat, a optat pentru o orchie de mireasă cu un croi clasic, piesa de rezistență find voalul foarte lung. Asemenea unei nunți regale, Alina Binder a ales o rochie cu mâneci lungi și fără decolteu clasic, însă, surpriză, spatele a fost unul extrem de decoltat. Mireasa a preferat, de asemenea, bijuterii discrete și un machiaj în nuanțe mate.

Aici poți citi TOTUL DESPRE NUNTA FOSTULUI PRINCIPE NICOLAE CU ALINA BINDER

FOTO: Libertatea

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter