Probleme mari pentru Selena Gomez și The Weeknd. Despărțirea bate la ușă! Motivul este incredibil

Publicat pe

Selena Gomez și The Weeknd sunt într-o relație de opt luni și totul părea perfect, dar relația pe care a avut-o Selena cu Justin Bieber își spune cuvântul când vine vorba de încrederea în partener și gelozie. Pe lângă acestea, programele foarte încărcate ale cântăreților îi împiedică să petreacă mult timp împreună, fapt care accentuează gelozia Selenei.

În ultimul timp, Gomez a muncit mult la promovarea noului său single „Fetish', iar The Weeknd (Abel Tesfaye) se pregătește pentru continuarea turneului său „Starboy', lucru care îl va ține ocupat pentru restul anului.

„Distanța nu este bună pentru Selena și Abel. Are probleme cu încrederea și urăște să fie departe de el', a declarat o sursă.

Citește și: Anna Faris face noi dezvăluiri în legătură cu divorțul de Chris Pratt: „Viața este prea scurtă pentru a fi în relații în care…'

Abel a lipsit de la ziua de naștere a Selenei, luna trecută, deoarece a avut un concert la Paris. A încercat să o împace ieșind cu ea a doua zi la masă, dar se pare că cei doi nu s-au bucurat de timpul petrecut împreună și arătau nefericiți.

Neîncrederea în partener de care dă dovadă Selena provine de la relația toxică pe care a avut-o cu Justin Bieber. Deoarece cântăreața a rămas marcată de acea relație tumultoasă, a devenit foarte geloasă, iar acest fapt îl enervează pe The Weeknd.

„De fiecare dată când îi sună telefonul lui The Weekend sau primește un mesaj, Selena se uită la telefonul lui să vadă cine e. Îl înnebunește. Daca s-ar despărți, nimeni nu ar fi surprins', a adăugat sursa.

Laura Oaida

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter