Radu Vâlcan și Dan Bordeianu s-au întâlnit. Cum au reacționat și ce și-au spus cei doi

Publicat pe

Fostul iubit și actualul soț al Adelei Popescu au dat nas în nas, ce a ieșit a lăsat pe toată lumea fără cuvinte. Radu Vâlcan și Dan Bordeianu s-au întâlnit, iar reacția lor a fost una neașteptată. Probabil nu mulți cunosc faptul că cei doi sunt prieteni, chiar dacă au iubit aceeași femeie.

Se știe deja faptul că între Adela Popescu și Dan Bordeianu a existat în urmă cu foarte mulți ani o poveste de iubire. Cei doi au jucat în multe telenovele românești împreună, însă nu a fost să fie. Adela Popescu l-a întâlnit apoi pe Radu Vâlcan de care s-a îndrăgostit iremediabil. Cei doi s-au căsătorit și au împreună un băiețel care le umple viața de bucurie.

Cel care a anunțat întâlnirea a fost Radu Vâlcan și tot el a fost cel care a încărcat o fotografie cu el și Dan Bordeianu pe una dintre rețelele de socializare. 'M-am întâlnit cu un om talentat', a scris actualul soț al Adelei Popescu la fotografia cu ei.

Se pare că între cei doi nu există nicio urmă de rivalitate, ba chiar destul de apropiați. Și ce rost ar avea când fiecare are acum familia lui.

Dan Bordeianu și Radu Vâlcan

Dan Bordeianu și Radu Vâlcan

Citește și: Dan Bordeianu şi Adela Popescu s-au revăzut! Cum arătau atunci când erau împreună – FOTO

Citește și: Ce a făcut Radu Vâlcan după ce Adela Popescu s-a întâlnit cu fostul iubit, Dan Bordeianu!

FOTO: Instagram

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter