Amna, clipe de coșmar după ce fiul ei a dispărut în pădure: „Am plâns în hohote”

Publicat pe

Amna a trecut prin clipe de coșmar, după ce fiul ei a dispărut în pădure. Cântăreața s-a panicat și a început să plângă atunci când a văzut că nu-l mai găsește pe David. Artista a povestit, cu amănunte, clipele dificile de care a avut parte, din cauza unui moment de neatenție. Amna a avut parte de sperietura vieții ei. Iată cum s-a întâmplat totul!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Amna a trecut prin clipe de coșmar, zilele trecute, când fiul ei, David, s-a pierdut în pădure. Cântăreața a povestit, cu amănunte, calvarul prin care a trecut preț de ceva timp, căutându-și copilul dispărut. Într-o clipă de neatenție, David a 'scăpat' de sub privirile mamei lui și s-a pierdut în pădure. Vedeta s-a panicat teribil și a început să plângă în hohote, atunci când a văzut că al ei băiat nu este de găsit.

Amna, clipe de coșmar după ce fiul ei a dispărut în pădure: „Am plâns în hohote'Amna, clipe de coșmar după ce fiul ei a dispărut în pădure: „Am plâns în hohote'

Zeci de minute a fost căutat, iar artista a avut parte de sperietura vieții ei. David a dispărut, într-un moment de neatenție, care a costat-o scump pe interpretă. Asta pentru că fosta concurentă de la 'Bravo, ai stil' s-a speriat îngrozitor și a început să plângă atunci când a văzut că nu-și găsește băiatul.

Citește și: Amna s-a tratat, timp de un an, pentru o boală incurabilă pe care nu o avea: „Am fost diagnosticată greșit”

Citește și: Ce a pățit Feli Donose de ziua ei, când a împlinit 36 de ani: „O doamnă a crezut că arde casa din temelii'

Citește și: Elena Gheorghe a dezvăluit secretul unei căsnicii de durată: „Am fost foarte presați de…”

Citește și: Oana Zăvoranu a împlinit 49 de ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis soțul ei, Alex Ashraf: „Anul acesta, vom face…'

Amna, clipe de coșmar după ce fiul ei a dispărut în pădure

Amna a povestit calvarul prin care a trecut, după ce David a plecat de unul singur în pădure. Cântăreața și fiul ei se aflau într-un parc, la marginea unei păduri, pentru ca cel mic să se joace cu prietenii lui. Astfel, dintr-o joacă și o clipă de neatenție, băiatul a plecat de unul singur în pădurea respectivă.

Al meu a fugit în pădure, de curând asta, și efectiv am făcut un atac de panică pentru că nu îl mai găseam. Îl căutam eu și încă șapte mămici și nouă copii. El s-a dus să descopere o comoară. A vrut să fie cel mai curajos dintre copii și în momentul în care m-am întors 10 secunde, a luat-o la fugă în pădure. M-am stăpânit foarte tare să nu fac foarte urât, dar am plâns în hohote', a spus Amna pentru Ego.ro.

Amna a făcut un atac de panică, după ce David a dispărut

Artista susține că a făcut un atac de panică, iar alte persoane au început să-i dea de urmă lui David. Amna s-a speriat teribil și a reușit să se liniștească, doar atunci când micuțul a fost lângă ea.

'L-am pedepsit, l-am trimis în mașină și i-am zis că plecăm acasă. Iar acasă i-am explicat riscurile care sunt atunci când te pierzi de părinți. Până atunci nu îi spusesem toate astea. Am încercat să nu-l sperii cu tot felul de povești că este furat. Sau cum ne explicau bunicii noștri că dacă nu suntem cuminți, ne bagă în sac.

I-am explicat că în pădure îl poate fura cineva, îl poate mânca un animal, poate să rămână rătăcit acolo, să putrezească de foame și de frig. Când am revenit în parc, lângă pădure, în același loc, i-am zis că acum știe riscurile, poate să se ducă în pădure să-și caute comoara. Nu s-a mai dus nicăieri.', a mai spus Amna pentru sursa citată.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter