Ce a pățit Feli Donose de ziua ei, când a împlinit 36 de ani: „O doamnă a crezut că arde casa din temelii”

Publicat pe

Ce a pățit Feli Donose de ziua ei, când a împlinit 36 de ani. Celebra artistă se răsfață departe de casă, alături de familie și prieteni apropiați. Cu fetița ei, Nora Luna, a trecut printr-o peripeție pe care nu o va uita prea curând. Cert este că vedeta a avut parte de momente de neuitat, alături de cei dragi. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Feli Donose a împlinit 36 de ani. Vedeta a avut o zi de neuitat, mai ales că a plecat, departe de casă, să se bucure alături de soț, de Nora Luna, dar și de prieteni foarte apropiați. Cântăreața s-a distrat pe cinste, a apucat să cânte două melodii de-ale sale și să bea cocktailul preferat. 

Ce a pățit Feli Donose de ziua ei, când a împlinit 36 de ani: „O doamnă a crezut că arde casa din temelii'Ce a pățit Feli Donose de ziua ei, când a împlinit 36 de ani: „O doamnă a crezut că arde casa din temelii'

Feli Donose a împlinit 36 de ani. Vedeta a ținut totuși legătura cu fanii de pe rețelele sociale și le-a povestit cele mai recente întâmplări din viața sa. Ziua ei de naștere nu a fost lipsită de momente delicate, dar cu haz, pe care și le va aminti și peste ani. 

Citește și: Cum arată Feli Donose nemachiată și fără filtru:„Sunt și obosită'

Citește și: Ce spune Feli Donose despre Vocea României', emisiune care a făcut-o celebră:”Voiam să plec acasă”

Citește și: Delia Matache, probleme serioase la coloana vertebrală:”Acest spate aproape curbat…”

Citește și: Ce dietă ține Andreea Berecleanu când se îngrașă 3-4 kilograme:”Intru într-un fel de…”

Ce a pățit Feli Donose de ziua ei, când a împlinit 36 de ani

Feli Donose a împlinit 36 de ani. Artista a povestit pe rețelele de socializare că fiica ei, Nora Luna, a făcut o criză de nervi chiar înainte de ziua sa de naștere. Cântăreața a postat o serie de fotografii cu fata ei când era în toane bune. În poze, cele două zâmbesc larg, semn că se bucurau una de cealaltă. Feli Donose le-a mai mărturisit admiratorilor ei că episodul cu tantrumul a fetiței ei s-a mai repetat. Imaginile arată cum se distrau cele două înainte ca fetița cuplului să aibă o stare de spirit mai puțin bună.

„Primele 3 poze sunt de azi dimineață când Nora Luna era într-un vibe super bun. Nimeni nu va ști că aseară a avut o criză de nervi atât de mare încât o doamnă-turist de lânga casă noastră a crezut probabil că arde casa din temelii. La fel, NIMENI nu va ști că și acum seară episodul s-a repetat', a scris ea pe Instagram.

Cum a petrecut Feli Donose de ziua ei de naștere

Artista le-a mai povestit internauților că a cântat la un local aflat în apropierea casei sale, motiv de mândrie pentru prietenii și pentru soțul acesteia, care se aflau în public. Vedeta se află departe de casă, dar se relaxează alături de familie și prieteni la un pahar de cocktail. Pe atunci, ea a stabilit și planul pentru restul zilei sale de naștere: va merge acasă, unde va dormi alături de fiica ei și de soțul său.

„Dar mă voi lăuda totuși că aici lângă noi e un local unde se cânta LIVE, unde am cântat 2 melodii, unde soțul și prietenii mei-familie s-au emoționat, și, probabil și mândrit cu mine. Aici e 22:48. Eu am băut un cocktail și jumătate și mă gândesc cu bucurie la cerceii pe care mi i-am făcut cadou', a spus ea.

Feli și soțul ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani

Feli Donose are o relație cu Cătălin de mai bine de cinci ani, iar după nașterea fiicei lor, au început să se afișeze și în spațiul public. Artista nu s-a căsătorit încă cu tatăl copilului lui și nici măcar nu au planuri pentru a face acest lucru. Cei doi sunt însă logodiți.

„Nu ne-am gândit. Eu am fost cerută de soție, dar nu ne grăbim niciunde. Mai ales în vremuri cu nisipuri mișcătoare precum cele pe care le trăim acum. Până am să mă mărit, eu o să mai lansez un album, două. Lăsând gluma la o parte, nu actul oficial mă face să iubesc mai mult. Dar probabil, când voi fi mireasă, voi fi o mireasă desculță', ne-a spus Feli Donose.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter