Oana Zăvoranu a împlinit 49 de ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis soțul ei, Alex Ashraf: „Anul acesta, vom face...”

Publicat pe

Oana Zăvoranu a împlinit 49 de ani. Astăzi, vedeta este în culmea fericirii, primind deja cea mai frumoasă urare, de ziua ei de naștere. Din partea cui credeți? Bineînțeles, a soțului ei, Alex Ashraf. Bărbatul i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, chiar la miezul nopții. Iată ce declarație de iubire i-a făcut celebrei actrițe!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Joi, 16 iunie, Oana Zăvoranu a împlinit 49 de ani. Însă, dacă nu i-ați cunoaște vârsta reală, cu siguranță nu i-ați mai mai mult de 25, la cât de bine arată. Pe lângă o siluetă suplă, ca de zeiță, aceasta are noroc și de un partener de viață iubitor și atent. Încă de la miezul nopții, Alex Ashraf i-a declarat iubirea, printr-un mesaj emoționant postat pe rețelele de socializare.

Oana Zăvoranu a împlinit 49 de ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis soțul ei, Alex Ashraf: „Anul acesta, vom face...'Oana Zăvoranu a împlinit 49 de ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis soțul ei, Alex Ashraf: „Anul acesta, vom face...'

Astăzi, 16 iunie 2022, e mare sărbătoare în familia Oanei Zăvoranu. „Querida', așa cum e cunoscută de sute de fani, a împlinit frumoasa vârstă de 49 de ani. Vedeta a avut parte de răsfățul cuvenit încă de la miezul nopții, pentru că soțulei a avut grijă să-i aducă zâmbetul pe buze printr-o frumoasă urare.

Citește și: Ce a învățat Oana Zăvoranu de la Ioan Bănicioiu, tatăl ei biologic:„E greu să găsești perfecțiunea'

Citește și: Cum a reacționat Oana Zăvoranu la declarația de dragoste pe care i-a făcut-o Cristi Pulhac:”Îi doresc să …”

Citește și: Elena Gheorghe a dezvăluit secretul unei căsnicii de durată:”Am fost foarte presați de…”

Citește și: Ce a pățit Feli Donose de ziua ei, când a împlinit 36 de ani:„O doamnă a crezut că arde casa din temelii'

Oana Zăvoranu a împlinit 49 de ani

Alex Ashraf i-a mărturisit Oanei Zăvoranu, de ziua ei de naștere, că o iubește din tot sufletul. Ba mai mult, i-a făcut și o promisiune. I-a spus vedetei că, anul acesta, vor face tot ceea ce ea și-a dorit. În plus, i-a mulțumit lui Dumnezeu pentru frumoasa lor familie.

„La mulți ani, iubita mea soție. Te iubesc din tot sufletul și știu că anul acesta vom face tot ce ți-ai dorit. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru familia pe care o avem împreună. Multă sănătate îți doresc și fie ca tot ce ai visat să ți se îndeplinească', a scris Alex Ashraf, soțul Oanei Zăvoranu, la InstaStory.

Ce mesaj emoționant i-a transmis soțul ei, Alex Ashraf

Așa cum era de așteptat, Oana Zăvoranu nu a rămas indiferentă la frumoasa declarație de iubire primită din partea soțului ei. I-a mulțumit într-o manieră la fel de romantică, dovadă că dragostea plutește în aer în cazul lor.

„Mulțumesc mult, iubitul meu! Ăsta este doar începutul timid a ceea ce voi crea eu (noi) anul ăsta și cei care vor urma. Când fac ceva, devine răsunător și creează dependență prin unicitatea și calitatea pe care o reprezintă. În toamna asta fiți pe fază, că nu o să vă vină a crede!!! Regina s-a întors', i-a răspuns Oana Zăvoranu lui Alex Ashraf.

Cu ce se ocupă Oana Zăvoranu de când s-a retras de la TV

De-a lungul carierei sale, Oana Zăvoranu a apărut în diferite proiecte sau seriale de succes. La un moment dat, ea a decis să se retragă din televiziune. Dar să nu credeți că popularitatea i-a dispărut. Vedeta se bucură și acum de aprecierea fanilor și are proiecte de succes alături de soțul ei.

În prezent, Oana Zăvoranu deține o clinică medicală în București, pe care dorește să o renoveze, după cum spunea mai demult. Soțul ei, Alex Ashraf o susține și o ajută mult pentru a-și îndeplini visele. Ba mai mult, bruneta nu a părăsit cu totul viața de vedetă. Aceasta continuă să facă emisiuni pe YouTube în cadrul cărora comentează diverse subiecte sau colege de breaslă.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter