Răzvan Ciobanu, în dosarul "Droguri pentru VIP-uri". A fost achitat!

Publicat pe

Răzvan Ciobanu a putut răsufla ușurat astăzi, după ce a primit o veste importantă din partea instanței. Designerul a fost achitat și a scăpat de acuzațiile care i-ar distrus cariera, după cum chiar el declara în urmă cu ceva timp. 

Celebrul designer a primit o veste mult așteptată de la DIICOT. Răzvan Ciobanu a fost achitat în dosarul 'Droguri pentru VIP-uri', în care a fost implicat în urmă cu ceva timp. Acesta a fost declarat nevinovat și acum poate sta liniștit în ceea ce privește acest dosar.

'Încă o dată s-a demonstrat că ura, răutatea și neîncrederea sunt stări meschine pe care noi toți trebuie să le depășim. Așa cum am spus și înainte o spun și acum, dar de data aceasta cu probe: sunt NEVINOVAT! Mulțumesc celor care mi-au stat alături, când toată lumea mea se năruia din nou…', a fost mesajul transmis de Răzvan Ciobanu.

Pentru a nu sta in fiecare secunda la telefon, am sa clarific aici: sunt suspect ca as detine droguri de risc pentru consum propriu, fara drept. Droguri pe care le-as fi procurat de la niste oameni pe care nu i-am intalnit,cu care nu am vorbit si pe care nu i-am cunoscut VREODATA in aceasta viata. Cam atat am de spus,imi voi exercita dreptul de a ma apara. Si sunt genul de om care invata din greselile trecutului', anunța Răzvan Ciobanu în urmă cu ceva timp.

Citește și: Răzvan Ciobanu, adevărul despre datoriile pe care le are: 'Sunt pregătit să-mi asum orice'

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter