Brigitte Năstase a vrut să se sinucidă. Din ce cauză s-a gândit la acest gest

Publicat pe

Brigitte Năstase a vrut să se sinucidă. Fostul mare jucător de tenis şi vedeta au divorţat astăzi, după lungi certuri şi drumuri la tribunale. Anul trecut, fosta soţie a lui Ilie Năstase a vrut să se sinucidă. Iată din ce cauză voia să recurgă la un gest extrem! 

În februarie 2017, Brigitte a înaintat actele pentru divorţul de Ilie Năstase. În noiembrie, fostul mare tenismen nu s-a prezentat şi nu a fost de acord cu despărţirea. Atunci când a aflat că divorţul nu se va pronunţa, bruneta a vrut să se omoare.

Brigitte a povestit că a fost distrusă şi disperată din această cauză. Îşi dorea atât de mult să fie liberă încât pentru ea se terminase totul.

„Ilie a spus că vrea să ne afişăm împreună cât timp suntem căsătoriţi. El este foarte fericit. Acum are o relaţie. După ce eu pe 14 noiembrie nu am reuşit să divorţez, prietena mea cea mai bună a primit un telefon, în care el a spus că am murit pentru el. Deci mi-a transmis că am murit pentru el şi că eu nu mai exist.

Eu pe data de 29 noiembrie eu am vrut să mă omor pentru că nu am putut să divorţez. Eu am vrut să mă arunc cu maşina de pe un pod. Atât de idioată am fost. Pentru mine se sfârşise totul. Situaţia a fost foarte gravă. Am fost distrusă şi disperată.

Targetul meu a fost să fiu liber şi când am primit telefonul, cu victimizări, că s-a blocat totul, pentru mine s-a terminat totul. Eu am făcut un gest disperat. În momentul de faţă, în urmă cu trei săptămâni ne-am întâlnit în faţa casei. Mi-a zis că ne vedem pe 26, la divorţ. „, a spus Brigitte la Xtra Night Show.

Ilie Năstase are, potrivit presei, o nouă iubită. Fostul tenismen a declarat recent că așteaptă pronunțarea divorțului de Brigitte pentru a putea merge mai departe în relația cu tânăra Ioana.

Brigitte divorţează de Ilie Năstase din cauza lui Cătălin Cazacu

Brigitte Năstase a povestit cum a început relaţia cu Cătălin Cazacu. Încă soţia lui Ilie Năstase, vedeta spune că întreaga despărţire de fostul jucător de tenis a survenit în urma aventurii cu Cătălin Cazacu. Aceasta ar fi fost cireşa de pe tort. Ilie şi Brigitte s-au întâlnit la tribunal, pentru divorţ.

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter