Andreea Bălan, prima oară pe scenă alături de fiica ei. Fanii vedetei au cunoscut-o pe Ella

Publicat pe

Andreea Bălan, prima oară pe scenă alături de fiica ei. De când s-a născut Ella, cântăreaţa nu a luat-o şi pe micuţa sa la concerte, a stat acasă fie de tăticul său, fie de bunica. A venit momentul ca fetiţa să îşi privească mama pe scenă, cum cântă, cum dansează!

Cântăreaţa are o mulţime de concerte din fiecare lună, cele mai multe dintre acestea au loc în weekend. În rest, vedeta merge şi la filmările pentru show-ul „Te cunosc de undeva”. Este foarte ocupată, dar mereu îşi face timp pentru familia sa frumoasă.

În fiecare seară când ajunge târziu acasă, ea se bucură de fiica ei, de Ella care creşte foarte repede. Acum ştie culorile în engleză, dar şi să numere. George Burcea, tatăl ei, are grijă să îi gătească, să o răsfeţe şi să se joace cu ea.

Recent, Ella a mers la primul concert al mamei sale. A dansat, s-a distrat printre dansatori. Chiar şi fanii Andreei au făcut cunoştinţă cu micuţa.

„Este primul concert la care vine Ella. M-a văzut la repetiţii şi acum o să mă vadă şi pe scenă.”, a spus Andreea Bălan.

O vedem mereu veselă, la concerte, la TV, sau pe Internet, însă Andreea Bălan n-a avut deloc o viață ușoară. La vârsta de 18 ani, dezamăgită profund de tot ceea ce a însemnat perioada Andre, și-a luat viața în mâini și a depășit cu greu traumele pe care le-a trăit în adolescență. 

Andreea Bălan şi George Burcea au făcut cununia religioasă în America

Cântăreaţa şi actorul trăiesc de patru ani de zile o frumoasă poveste de dragoste. Am împreună o fetiţă, pe micuţa Ella. Au afirmat în repetate rânduri că îşi doresc şi al doilea copil, aşteptăm marele moment! Iată ce declaraţii exclusive a făcut acum Andreea!

Foto: Facebook

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter