Reacția lui Ilie Năstase, după ce Brigitte l-a pus să se pocăiască pentru a se împăca: ”Acum aud pentru prima dată”

Publicat pe

Astăzi se ceartă, mâine se împacă… Încurcate sunt căile dragostei. Între Ilie Năstase și Brigitte Sfăt este o dragoste cu năbădăi, iar cei doi sfârșesc prin a fi mereu împreună. După certurile pe care le-au avut în ultima perioadă, Brigitte Năstase i-a pus o condiție de împăcare fostului tenismen.

Soția lui Ilie Năstase ne-a dezvăluit că condiția pentru a se împăca este ca fostul tenismen să se pocăiască, să treacă la aceeași religie ca și ea. L-am întâlnit pe Ilie Năstase la deschiderea pub-ului lui Patrick Borcea, unde a venit singur. Ne-a atras atenția ținuta vestimentară a fostului tenismen și am aflat că este pasionat și de modă. Chiar înainte de a începe interviul cu acesta, Ilie Năstase a fost sunat pe rând de Amalia Năstase, iar mai apoi de Brigitte Năstase. Evident, Ilie Năstase i-a răspuns lui Brigitte, spunând de altfel că-l sună soția.

'Eu singur îmi fac ținutele. De seara îmi pun hainele pentru a doua zi. Îmi place treaba asta. M-a pasionat și o fac în continuare. Nu știu, nu m-am gândit. Acum aud pentru prima dată. Mă gândesc în continuare', a declarat Ilie Năstase pentru VIVA!.

Condițiile puse de Brigitte Năstase

Este prima oară în viața mea când sunt singură și încerc să mă bucur de perioada asta. Ies în oraș, nu dau explicații nimănui. Când eram cu Ilie nu prea ieșeam singură, sau, dacă ieșeam, el știa mereu unde sunt și ce fac. Divorțul merge mai departe, sau cel puțin așa cred acum. Aștept să se dea termenul. Am mai vorbit cu Ilie, suntem în relații bune, avem multe treburi de rezolvat împreună, ținem legătura, așa cum este normal. Nu știu niciodată ce îmi rezervă viitorul, vreau să trăiesc prezentul. Nu aș putea spune dacă mă împac cu Ilie sau nu… I-am pus mai multe condiții, dacă vrea să ne împăcăm, dar cea mai important este să se pocăiască. Eu am trecut la religia penticostală și, dacă ar face și el asta, ne-am împăca. Mi-a spus că se gândește…', ne-a dezvăluit Brigitte Năstase.

Citeșteș și: Brigitte așteaptă termenul de divorț, dar i-a pus lui Ilie Năstase o condiție, pentru împăcare: „Să se pocăiască!'

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter