Regele Felipe VI al Spaniei şi Regina Letizia, apariţie de excepţie - FOTO

Publicat pe

Regele Felipe VI al Spaniei şi Regina Letizia, apariţie de excepţie. Cele două capete încoronate au avut prilejul recent de a-şi expune podoabele cu ocazia unei cine organizate la Palatul din Madrid. S-au asortat din cap până în picioare şi s-au mândrit cu bijuteriile superbe!

Regele Felipe VI al Spaniei şi Regina Letizia au organizat o cină în onoarea preşedintelui Portugaliei, Marcelo Rebelo de Sousa. Regina Letizia a purtat o rochie lungă, bleumarin.

Regele Felipe a optat pentru un smocking foarte elegant. Ambii şi-au expus bijuteriile preţioase. Această apariţie vine după scandalul de Paşte. Atunci, Regina Letizia nu a lăsat-o pe Regina Sofia să facă o poză cu nepoatele sale.

Regele Felipe VI al Spaniei şi Regina Letizia, apariţie de excepţie - FOTORegele Felipe VI al Spaniei şi Regina Letizia, apariţie de excepţie - FOTO

Scandal la Casa Regală între Regina Letizia şi Sofia

Momente mai puţin plăcute au avut loc în duminica Paştilor, între membrii familiei regale din Spania. Într-o înregistrare care a ajuns virală pe Internet Regina Litizia a Spaniei a fost surprinsă împingându-și soacra. Cearta a avut loc în timpul vacanței pascale pe care familia regală spaniolă a petrecut-o la Mallorca.

Regina Sofia a vrut să se fotografieze cu cele două nepoate ale sale. Nora sa a sărit repede în fața lor și a vrut să-și ia fetele din brațele bunicii lor. Din fotografii se vede cum Regina Letizia ia mâna soacrei sale de pe umerii uneia dintre copile, după care a avut loc un schimb de replici.

Foto: Hepta

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter