Regina Marii Britanii a făcut furori într-o ţinută roşie! Ce bine o prinde - FOTO

Publicat pe

Regina Marii Britanii a făcut furori într-o ţinută roşie! Ce bine o prinde! Elisabeta a II a Angliei a făcut furori la ultima sa apariţie publică. Regina a îmbrăcat ca de fiecare dată o ţinută elegantă, într-o singură culoare. Ştim deja că este dezstul de îndrăzneaţă cu alegerea nuanţelor, însă de data aceasta a impresionat. 

În data de 4 februarie 2018, Regina Angliei şi Prinţul Philip, Duce de Edinburgh, au participat la Sunday Church Service la biserica St. Peter şi Paul din West Newton, în Norfolk.

La 91 de ani, Regina a atras privirile într-o ţinută elegantă, all red. A purtat pe cap o pălărie de aceeaşi nuanţă şi material ca paltonul. A fost subtil machiată, iar în mâini a ţinut un aranjament floral galben, care constrasta cu ţinuta. Culmea e că şi maşina din care s-a dat jos se asorta cu vestimentaţia reginei, era vişinie.

Regina Marii Britanii a făcut furori într-o ţinută roşie! Ce bine o prinde - FOTORegina Marii Britanii a făcut furori într-o ţinută roşie! Ce bine o prinde - FOTO

Foto: Hepta

Cristina Pîrvu 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter