Regizorul filmului „La La Land”, Damien Chazelle, s-a logodit cu actrița Olivia Hamilton

Publicat pe

Bat clopote de nuntă la Hollywood. Directorul filmului „La La Land', Damien Chazelle, și actrița Olivia Hamilton s-au logodit.

Hamilton, care a jucat un rol inteligent în filmul premiat, a anunțat evenimentul pe pagina ei de Instagram. Într-o fotografie romantică, ea își arată inelul Monique Pean în timp ce Chazelle o sărută pe obraz.

Filmul „La La Land' a câștigat 6 premii Oscar , inclusiv pentru „cel mai bun regizor' pentru Damien Chazelle. În 2013, el a regizat „Whiplash', care a fost nominalizat pentru „cel mai bun film'.

Olivia Hamilton este cunoscută pentru rolul ei din filmul „Facetiming with Mommy' și „Surrogate'. În „La La Land' ea a avut un rol scurt, într-o scenă cu Emma Stone în care a intrepretat rolul unui client de cafea enervat.

Chazelle a numit-o pe Hamilton „dragostea vieții mele' în timpul discursului său de acceptare al premiului pentru „cel mai bun regizor' de la Critics Choice Awards, în decembrie 2016.

„Acesta este un film despre dragoste, cred, mai mult decât orice. Așadar trebuie să îi mulțumesc dragostei vieții mele, Olivia Hamilton', a spus Chazelle atunci.

Damien a mai fost căsătorit cu Jasmine McGlade, producător executiv la „La La Land'. Cei doi au divorțat în anul 2014.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter