Relaţia de două luni a lui Nicole Cherry s-a terminat. "Eu nu las ca cineva să profite de mine"

Publicat pe

Nicole Cherry s-a despărţit de iubit. Cântăreaţa a depăşit deja povestea de iubire, însă crede că a avut şi de câştigat. A experimentat pe propia piele, este deja adult. Nu a lăsat pe nimeni să profite de ea şi nici nu s-a implicat emoţional prea mult.  

Nicole Cherry a trăit aproximativ două luni de iubire alături de Teo Mihăescu. Relaţia lor nu a mai continuat, se pare că au apărut neînţelegeri sau chiar nepotriviri, nu se ştie cu exactitate. Pentru prima oară, Cireşica a povestit despre despărţire. Este bine, a trecut peste situaţie, lucrurile merg mai departe.

Primele declaraţii date de Nicole Cherry după despărţire

„Dragostea e un bonus la vârsta asta, dacă e să fie… bine, dacă nu, ducă-se! Tata îmi spune mereu că nu contează dacă se scrie de bine sau de rău, dacă se scrie despre tine înseamnă că eşti cineva, te-ai făcut remarcată. Timpul demonstrează care e adevărul. Pe mine nu mă afectează, contează ce sunt eu ca om. Eu dau cât trebuie oamenilor şi sunt genul de persoană care crede că nu trebuie să spui niciodată, niciodată. Până nu experimentezi tu, nu ştii cum să gestionezi lucrurile pe mai departe. Părinţii mă suţin, dar îmi şi atrag atenţia. Tata a râs şi nu am dezbătut subiectul, nu m-am simţit rănită, n-am acumulat sentimente profunde. Am învăţat să accept situaţia în sine. Eu nu las ca cineva să profite de mine.” a declarat Nicole Cherry pentru Antena Stars.

Cine a fost iubitul lui Nicole Cherry?!

Ce spuneau părinţii cântăreţei despre iubitul ei

Prezentă la evenimentul VIVA! shopping with stars, Nicole Cherry a explicat în exclusivitate pentru VIVA! despre părinţii săi şi părerea lor despre iubit.

„Ei mă susţin de fiecare dată. N au nimic împotrivă. Atâta timp cât eu sunt fericită şi ei sunt fericiţi, bineînţeles. Ca fiecare părinte, dacă îşi vede copilul, ei de ce să aibă ceva împotrivă”, a spus Cireşica.

 

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter