Robert Pattinson şi Tahliah Debrett Barnett s-au despărţit! Actorul a pus punct relaţiei

Celebrul actor Robert Pattinson şi Tahliah Debrett Barnett s-au despărţit. Actorul a anunţat că nu mai poate continua relaţia deoarece se simte sufocat. El a luat decizia simţindu-se foarte obosit.

Robert Pattinson, în vârstă de 31 de ani, şi Tahliah Debrett Barnett, în vârstă 29 de ani, au anunţat în urmă cu trei luni că relaţia lor a luat-o pe alt drum şi s-au logodit. Se pare că lucrurile n-au mers tocmai bine între ei de atunci şi această schimbare a fost în rău.

Robert şi Tahliah au format un cuplu încă din anul 2014, din luna septembrie. Totul până acum, când actorula declarat că este deja finalul povestei romantice deoarece logodna cu iubita sa nu este ceea ce îşi doreşte, mai exact „relaţia l-a obosit mult prea tare”.

Apropiaţii celor doi au explicat totul despre această ruptură.

 „În ultimele luni, aceştia nu s-au mai înţeles şi petreceau cât mai puţin timp împreună. Robert a obosit, a anulat logodna şi le-a mărturisit prietenilor că s-au despărţit. Chiar dacă au o istorie destul de mare, sentimente încă sunt între cei doi. Este o situaţie dificilă, dar lucrurile au devenit dure între cei doi de ceva timp şi nu mai formează un cuplu”, notează The Sun.

Foto: Hepta

Cristina Pîrvu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro
Loading...