Scandalul agresiunilor sexuale a deschis cutia Pandorei. Ben Affleck a pipăit pe sâni o reporteră! (video)

Probabil dacă tăcea filozof rămânea, însă Ben Affleck a deschis cutia Pandorei în momentul în care și-a arătat indignarea cu privire la comportamentul imoral al lui Harvey Weinstein. Se pare că nici el nu e departe de a fi acuzat de agresiune sexuală, fiindcă a ieșit la iveală o înregistrare halucinantă. Cine ar fi crezut că băiatul bun al Hollywood-ului e, de fapt, un afemeiat?

 

În momentul în care, referindu-se la producătorul Harvey Weinstein, a declarat că este „întristat și înfuriat că un bărbat cu care am lucrat la un moment dat s-a folosit de puterea sa pentru a intimida, abuza sexual și manipula numeroase femei”, Ben Affleck și-a semnat sentința, fiindcă a fost imediat acuzat de către actrița Rose McGowan de complicitate tacită, aceasta dându-i replica pe Twitter: „La naiba! I-am spus să nu mai facă asta” – asta mi-ai zis în față. La conferința de presă la care am fost obligată să merg după ce mi-a făcut ce mi-a făcut. Ești un mincinos!”.

 

Pe vremea aceea, Ben Affleck era încă logodit cu Jennifer Lopez…

 

Bineînțeles, nu a durat mult până ce un alt utilizator de Twitter a dezgropat din memoria internetului o filmare incredibilă, din 2003, în care Ben Aflleck, pe parcursul unui interviu pentru emisiunea TRL, a postului MTv, aproape o agresează sexual în fața camerelor pe Anne-Marie Losique, pe atunci VJ-ul postului. Ceea ce a început practic ca o glumă a luat în scurt timp amploare, reportera fiind pipăită peste tot și trebuind, în același timp, să suporte și comentarii cu vădită tentă sexuală.

 

 

După ce practic a obligat-o să stea la el în brațe, a început să-i complimenteze parfumul, după care a trecut la atac direct, întrebând-o de ce era atât de acoperită, unde-i e decolteul, după care pur și simplu a pipăit-o pe Anne-Marie Losique pe sâni… Internauții l-au taxat imediat pe Ben Affleck, spunându-i că nu ar fi fost cazul să-l acuze tocmai el despre Harvey Weinstein, mai ales că nici el nu era la prima abatare.

De asemenea, printr-o poveste similară a trecut și actrița Hilarie Burton, acum în vârstă de 35 de ani, care declară că nu a uitat incidentul, dovadă că a fost extrem de afectată de reacția actorului. Affleck și-a cerut scuze față de ea – „Am avut un comportament inadecvat față de doamna Burton și îmi cer sincer scuze” –, însă regretele sunt tardive…

 

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Twitter

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro
Loading...