Mădălina Ghenea nu s-a despărţit de Matei Stratan

Relația dintre Mădălina Ghenea și Matei Stratan pare să scârțâie cam rău. Dacă în ultima lună au tot apărut zvonuri despre despărțirea lor, Mădălina plecând cu fetița în Italia departe de el, acum lucrurile sunt cât se poate de clare.

S-au certat, s-au împăcat, s-au certat din nou, ea a șters poze cu el, dar s-au împăcat din nou în Italia, de unde au postat o imagine foarte hot împreună. Însă dragostea lor este cu năbădăi, iar ultimele imagini surprinse de paparazzi dovedesc că despărțirea este iminentă.

Marți seară, paparazii Wowbiz i-au surprins pe cei doi într-o ipostază controversată în timp ce se certau în plină stradă, sub ochii trecătorilor.

Inițial, Mădălina și Matei au ieșit împreună în oraș pentru a lua cina. S-au comportat ca un cuplu normal, desi în imagini se poate observa tensiunea care există între ei și o mica dispută, însă ce a urmat întrece orice imaginație. În jurul orei 23:00, cei doi logodnici au plecat spre casă, dar liniștea a durat doar câteva minute. Două străzi mai departe, Matei oprește brusc mașina, iar de aici începe scandalul.

În imagini se poate observa că Matei nu vrea să o lase pe Mădălina să coboare din mașină și încearcă să o țină, însă bruneta scapă, iese din mașină trântind ușa cu multă ură, iar mai apoi o ia la fugă pe stradă. Chiar dacă Matei s-a dus după ea și a încercat să o oprească, nu a avut nicio șansă, așa că a renunțat și s-a întors singur la mașină.

Mădălina a plecat, în cele din urmă, cu un taxi acasă, iar după câteva zeci de minute a apărut și Matei cu câteva plase în mână.

Vezi imaginile filmate de paparazzi aici!

Foto: Instagram, wowbiz.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro
Loading...