Rochia de mireasă îi vine perfect și acum. Simona Pătruleasa vrea să refacă poza de la nuntă

Publicat pe

Simona Pătruleasa are aceeași siluetă ca și acum 10 ani. Prezentatoarea TV a păstrat rochia de mireasă pe care a purtat-o la nunta ei, în urmă cu 10 ani. Soțul ei a fost cel care a fost cu ideea ca nunta l0r să aibă loc în străinătate. 

Prezentatoarea TV de la Kanal D nu a vrut să se streseze deloc cu organizarea nunții, astfel că în ziua cea mare s-a machiat singură, iar rochia de mireasă a ales-o în doar cinci minute. Simona Pătruleasa nu a avut o nuntă mare, însă a fost una cu totul și cu totul specială.

'Am împlinit 10 ani de la căsnicia civilă. O să refacem poza în care apare și Ingrid. Am păstrat rochia de mireasă. Arată impecabil și îmi vine perfect. M-am răzgândit. Vreau să refac fotografia. Va fi cumva cum a fost cu 10 ani în urmă și cum suntem acum. În fiecare an sărbătorim. Am ieșit cu părinții la masă. Ne facem cadou lucruri simbolice, nu ne facem cadouri costisitoare. Sabin a fost cel care a luat decizia să facem nunta acolo. Nu a fost cu tamtam sau cu mulți invitați. Am aflat unde este, Sabin tot încerca să-mi spună că a schimbat locația. În afară de părinții mei care au știut unde facem nunta, nimeni nu a știut. Am fost cam 60 de persoane. Mi-am luat rochia de mireasă pe care am ales-o în 5 minute cred. Singurul lucru de care m-am ocupat a fost buchetul de mireasă, am mers acolo și am comandat unul. M-am machiat singură. Nu am mâncat nimic din cauza emoțiilor.', a dezvăluit Simona Pătruleasa.

Citește și: 24 de întrebări neobişnuite cu Simona Pătruleasa – Vezi care este cel mai mare regret al ei

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter