Simona Pătruleasa, dezvăluiri dureroase: „Am pierdut o sarcină pe la 10 săptămâni”

Publicat pe

Simona Pătruleasa, dezvăluiri dureroase. Are o familie frumoasă acum, o carieră de succes, însă în trecut a traversat şi momente dureroase, când a fost nevoie chiar de intervenţia medicilor. Prezentatoarea TV este discretă cu viaţă personală, însă acum, exclusiv pentru VIVA!, a scos la iveală detalii din viaţa sa. 

Invitată la Interviurile VIVA!, Simona Pătruleasa a povestit că acum câţiva ani, pe vremea când fiica sa Ingrid împlinise cinci ani, a rămas însărcinată. Era fericită, însă sarcina nu a putut să o ducă până la sfârşit. La 10 săptămâni a pierdut-o. S-a văzut nevoită atunci să apeleze la ajutorul medicilor, dar şi la sfaturile lor.

„Cred că au trecut doi sau trei ani. nici nu mai ştiu. Am pierdut sarcina pe la 10 săptămâni. Aveam o stare ciudată, am simţit că se întâmplă ceva. Doamna doctor era plecată în America, am mers la medic şi am constat că se oprise inimioara. Atunci a fost cel mai greu, poate mai greu decât atunci când făceam tratamente. Cumva începusem să o pregătim pe Ingrid, să îi vorbim…era foarte micuţă şi a fost dur.”, a spus în exclusivitate Simona.

 

Simona Pătruleasa vrea să refacă poza de la nuntă

Simona Pătruleasa are aceeași siluetă ca și acum 10 ani. Prezentatoarea TV a păstrat rochia de mireasă pe care a purtat-o la nunta ei, în urmă cu 10 ani. Soțul ei a fost cel care a fost cu ideea ca nunta l0r să aibă loc în străinătate. 

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter