Rolurile pe care le vor avea prinţesa Charlotte şi prinţul George la nunta regală

Rolurile pe care le vor avea prinţesa Charlotte şi prinţul George. Pe 19 mai, Prințul William și Meghan Markle își unesc destinele. La fericitul eveniment va participa toată familia regală, chiar și mezinii. Iată ce sarcini importante vor avea în cadrul ceremoniei!

Prințul George și Prințesa Charlotte nu vor lipsi de la celebra nuntă din 19 mai, cea a lui Meghan cu Prințul Harry. Mai sunt doar trei zile până la fericitul eveniment, iar acum s-a aflat oficial ce roluri vor avea micuții.

Dacă la nunta Pippei Middleton micuții au fost în centrul atenției, în calitate de băiatul care aduce inelele – prințul George și flower girl, prințesa Charlotte, însărcinată cu presăratul florilor în fața miresei, acum cei doi vor atrage din nou atenția.

Copiii lui William și ai lui Kate Middleton, George și Charlotte, vor fi Page Boy(însărcinat cu aducerea verighetelor) și respectiv domnișoară de onoare. Reprezentanții de la Palatul Kensington au făcut marele anunț astăzi. Meghan și Harry vor avea șase domnișoare de onoare și patru băieței în rolul de page boys.

Rolurile pe care le vor avea prinţesa Charlotte şi prinţul George la nunta regală

Rolurile pe care le vor avea prinţesa Charlotte şi prinţul George la nunta regală

Cine sunt părinții lui Meghan Markle

La finele acestei săptămâni, va avea loc mult așteptata nuntă dintre Meghan Markle și Prințul Harry, eveniment la care sunt așteptați în jur de 600 de invitați. Cel mai mare interes îl suscită însă familia actriței, oamenii fiind curioși să vadă cum arată cei care i-au dat viață actriței. Iată cine sunt părinții lui Meghan Markle și viitorii socri ai Prințului Harry!

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro
Loading...