Rosie Huntington-Whiteley dezvăluie secretul selfie-urilor perfecte

Publicat pe

Rosie Huntington-Whiteley este unul dintre modelele care a făcut furori pe podium în prezentările pentru Victoria Secret și a ocupat și locul trei în topul celor mai sexy modele din lume. Cu toate astea, aceasta a dezvăluit că nu este mereu sigură de felul în care arată.

Într-un interviu pentru Glamour Magazine, Rosie a dezvăluit că nu este imună sentimentului de nesiguranță a felului cum arată și că face câte 100 de seflie-uri până ce este mulțumită de o fotografie. Așa că ea a împărtășit care este secretul pentru ca un selfie să iasă perfect.

„Ai nevoie de o jumătate de oră, ai nevoie de o lumină perfectă și trebuie să fii pregătită să îți faci cam 100 de poze, să editezi aceste 100 de poze și să le treci prin trei filtre. Știai asta, nu-mi spune! Să fim realiști! Aceasta este procedura', a spus modelul.

Aceasta a mai adăugat și faptul că este îngrijorată din cauză că poate deveni neplăcută în social media.

„Încerc să fiu conștientă de asta când postez poze, dar din nou, este o parte din ceea ce fac și sper ca oamenii să nu simtă că pagina mea de social media este prea neplăcută'.

Rosie a mai punctat și faptul că își face griji din cauza efectului pe care pozele cu modele pe plaje exotice îl au asupra fetelor tinere.

„Îmi fac griji pentru fetele tinere care se simt nesigure în ceea ce privește imaginea lor și dau scroll și văd aceste imagini ale unor supermodele care arată extraordinar, stând la plajă într-o ipostază și într-un mediu complet ireale. Pot vedea cum asta poate face oamenii să nu se simtă bine cu ei însăși', a mai adăugat modelul.

Sunt momente când nici ea, care este un supermodel, nu se simte bine cu felul în care arată.

„Nu pot spune că sunt imună la asta. Câteodată sunt ceva de genu: la dracu! Știi? Asta nu mă face să mă simt bine'.

Rosie este însărcinată cu actorul Jason Statham și așteaptă să nască la începutul acestei veri primul ei copil.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Citește și:

Jason Statham și Rosie Huntington-Whiteley vor avea un copil

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter