Kim Kardashian a pierdut 100.000 de fani din cauza celulitei

Publicat pe

Deși este urmărită de 100 de milioane de oameni pe rețelele de socializare, fiind a cincea celebritate cu cei mai mulți followeri, Kim Kardashian a pierdut peste 100.000 de urmăritori după ce paparazzi au fotografiat-o și au dezvăluit cum arată ea, de fapt.

Toată lumea a fost șocată de celulita pe care o are Kim Kardashian. Ultimele fotografii cu ea la plajă sunt odioase, iar din acest lucru ne putem da seama că toate imaginile de până acum au fost editate pentru a nu-și arăta marele defect. Paparazzi au pozat-o în costum de baie, iar imaginile cu celulita de pe fund au fost total neplăcute.

Foarte deranjată de faptul că acea apariție a fost intens comentată, Kim a vrut să fie rea și a postat un mesaj dur pe Twitter, pe care l-a șters imediat.

Oricum, fanii ei au fost de-a dreptul șocați de imperfecțiunile vedetei de peste ocean, așa că 100.000 i-au dat unfollow, fiind supărați pe faptul că i-au mințit în toți acești ani, modificând pozele prea mult.

„Corpul tău este complet fals', a scris supărat unul dintre miile de fani furioși pe Kim, în timp ce alții au spus că Photoshop-ul este programul ei preferat pentru că așa i-a mințit pe toți că are un corp perfect.

Oricum, 100.000 de urmăritori pierduți nu este ceva notabil pentru vedeta „Keeping Up With The Kardashians', având în continuare 98,8 milioane de followeri pe Instagram.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Kim Kardashian, mesaj dur către cei care au comentat despre faptul că are celulită

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter