Kim Kardashian, mesaj dur către cei care au comentat despre faptul că are celulită

Publicat pe

După ce a șocat pe toată lumea prin apariția sa dezastruoasă în costum de baie, Kim Kardashian a fost foarte deranjată de comentariile răutăcioase apărute în presă și nu numai. Nervoasă, aceasta a postat pe Twitter un mesaj surprinzător.

Kim Kardashian a fost fotografiată la plajă alături de sora ei, Kourtney, și de câteva prietene, însă imaginile cu ea în costum de baie sunt dezastruoase. Corpul perfect a fost umbrit de celulita de pe fund, iar apariția sa a fost aspru comentată în presă, dar și pe rețelele de socializare.

Vizibil afectată de tot ceea ce s-a spus despre defectul ei, Kim a răbufnit și într-un acces de furie a scris un tweet, pe care l-a șters ulterior.

„Mda, am văzut recent că perspectiva este o c****. Voi lucra la videoclipuri bune cu lumină și unghiuri mai bune. La naiba, credeam că am învățat și eu ceva…', a scris Kim pe pagina sa de Twitter.

Mesajul a fost postat la ora 23:22, însă, un minut mai târziu, a fost șters, scrie Daily Mail.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta, Daily Online

Citește și:

Kim Kardashian a oripilat pe toată lumea! Iată cum arată, de fapt, în costum de baie!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter