Roxana Ciuhulescu naşte prin cezariană al doilea copil. Semnificaţia numelui băieţelului - EXCLUSIV

Publicat pe

Roxana Ciuhulescu naşte prin cezariană al doilea copil. În curând, vedeta va deveni mamă pentru a doua oară. În exclusivitate pentru VIVA!, Roxana ne-a povestit cum se pregăteşte pentru venirea pe lume a băieţelului şi ce semnificaţie au cele două prenume pe care le va purta!

Prezentă la un eveniment monden, Roxana Ciuhulescu este în a 29-a săptămână de sarcină. Îşi va strânge în curând băieţelul în braţe şi abia aşteaptă acel moment. Deja a cumpărat mobilierul, chiar şi căruciorul.

Împreună cu soţul său, cu Silviu Bulugioiu, au ales şi numele micuţului: Cezar Ioan. În cadrul interviului, ea ne-a dezvăluit şi semnificaţia prenumelor, dar şi faptul că va naşte prin cezariană la sfatul medicului. Viitorul tătic are de gând chiar să asiste în sala de naştere.

„Foarte bine mă simt. Sunt în trimestrul al doilea de sarcină, mai am opt săptămâni şi un pic până nasc. Sper să nu se întâmple mai devreme, să duc sarcina până la termen. Mă simt grozav. Am fost dimineaţă la sport. (…) La prima sarcină am făcut chiar până în ultima zi. Mi se pare ciudat că lumea mă priveşte într-un fel…cum faci sport? Încerc să explic că sunt gravidă, nu sunt bolnavă. (…) Am cumpărat deja mobilierul, deşi nu am apucat să aduc nimic încă acasă. Acum trebuie să facem modificările, să mutăm, să facem schimbări în camera bebeluşului pentru că înainte aveam altă mobilă. (…) El are curaj să intre în sala de naştere şi chiar am vorbit cu doctoriţa Cezara Bucur cu care eu voi naşte. Acum sper să nu leşine, i-am zis să nu facă vreo figură acolo”, ne-a spus vedeta în exclusivitate.

Roxana Ciuhulescu s-a căsătorit în secret

În doar câteva luni, viața ei s-a schimbat radical! La scurt după divorț, Roxana Ciuhulescu l-a cunoscut pe Silviu Bulugioiu și a rămas însărcinată, iar acum câteva săptămâni s-a căsătorit în secret.

O prezență discretă în spațiul public, Roxana Ciuhulescu a avut o viață sentimentală presărată cu multe întâmplări care ar face orice femeie să se simtă nefericită. Puțini își mai amintesc faptul că a avut o tentativă de divorț, în urmă cu aproape zece ani și că, ulterior, s-a chinuit să rămână însărcinată, dar fără rezultat. Însă, destinul i-a pregătit o surpriză de proporții Roxanei, viața ei schimbându-se la 180 de grade, în doar câteva luni. Mai ceva ca-n filme! Astfel, vara trecută a divorțat, iar la câteva luni l-a cunoscut pe Silviu Bulugioiu, cel care, a convins-o să spună Da' în fața ofițerului stării civile.

Prima poză cu băieţelul Roxanei Ciuhulescu

Prima poză cu băieţelul Roxanei Ciuhulescu

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter