Viața neștiută a lui Răzvan Ciobanu. Cum a reușit să-și revină dintr-o depresie cruntă și să-și repună afacerea pe picioare

Publicat pe

O viață demnă de un film hollywoodian! Puțini sunt cei care cunosc, cu adevărat, povestea lui Răzvan Ciobanu, designer-ul având suișuri și coborâșuri care l-au afundat într-o gravă depresie în urmă cu zece ani. Azi, la Interviurile VIVA!, emisiune difuzată pe pagina de Facebook revista VIVA!, începând cu ora 15.00, aflăm toate secretele lui.

Și-a început cariera de designer la vârsta de 19 ani, a îmbrăcat toate vedetele de calibru, din România, șia  dezvoltat afaceri și pe altge planuri. La începutul anilor 2000, Răazvan Ciobanu avea o viață demnă de un star american, cu lux, opulență, mașini scumpe, vacanțe exotice și… lumea la picioare. Totul, până în 2007, când toate business-urile lui au intrat în colaps, iar el, inevitabil, s-a afundat într-o depresie care l-ar fi puut distruge pe viață. Timp de patru ani s-a retras din viața publică, dar a renăscut din propria cenușă în anul 2011, când și-a relansat și afacerea, începând cu o linie de tricouri. De atunci, și-a schimbat viața radical: a slăbit 40 de klograme, a acceptat să lucreze în televiziune, iar business-ul cu haine a redevenit unul înfloritor și, implicit, profitabil.

Azi, la Interviurile VIVA!, emisiune difuzată pe pagina de Facebook revista VIVA!, începând cu ora 15.00, aflăm toate secretele lui Răzvan Ciobanu. Cum și-a revenit din deprsie, cum și-a regândit business-ul și cum i-a schimbat viața emisiunea Bravo, ai stil. 

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter