Roxana Ciuhulescu și-a ales rochia de mireasă. Fiica ei va fi domnișoară de onoare

Nu a mai rămas mult timp, iar Roxana Ciuhulescu va îmbrăca rochia de mireasă pentru a doua oară. Pregătirile sunt în toi, mai ales că va fi dublu eveniment. În ziua în care vedeta și iubitul ei își vor destinele, fiul lor va fi botezat. Roxana Ciuhulescu și-a ales rochia de mireasă și are mari emoții să o îmbrace.

Peste doar câteva săptămâni, Roxana Ciuhulescu se va căsători cu Silviu Bulugioiu. Prezentatoarea TV știe exact ce rochie de mireasă își dorește și preferă una tip sirenă foarte simplă. Rochia de mireasă a Roxanei Ciuhulescu va fi din dantelă. Chiar dacă nu este la prima căsătorie, vedeta are foarte mari emoții.

„Se apropie nunta şi botezul. Nu mai dorm noaptea de emoţii. Am intrat pe linia dreaptă, mai sunt câteva săptămani şi încă nu am gata rochia de mireasă. Am găsit cateva modele, avem aici una care este foarte frumoasă, toate de altfel sunt superbe, însă nu prea este stilul meu, nu mi-aş dori o rochie de prinţesă. Eu aş vrea una mai pe genul sirenă, mai simplă, simplitatea mi se pare că mă caracterizează. Dantela, da, cred că pe dantelă o să mergem. Mă crezi că am emoţii că îmbrac din nou rochia de mireasă? Modelul meu cred că va fi diferit puţin de acesta”, a spus Roxana Ciuhulescu pentru Antena Stars.

Citește și: Roxana Ciuhulescu a pozat în costum de baie la o lună şi jumătate de când a născut un băieţel

Fetița ei din prima căsătorie va fi domnișoară de onoare. „Am cinci domnişoare de onoare. Cea mai tinerică are 7 ani şi cea mai vârstnică are 11. Una dintre ele este fiica mea”, a declarat viitoarea mireasă.

Familia Roxanei Ciuhulescu

Familia Roxanei Ciuhulescu

FOTO: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro