Sorana Darclee a avut probleme în Madagascar. Şi-a spart buza pe parcursul traseului

Publicat pe

Sorana Darclee a avut probleme în Madagascar. A debutat primul sezon „Ultimul trib” cu trasee dificile pentru concurenţi, atât pentru sportivi, pentru oamenii obişnuiţi, cât şi pentru vedete. Sorana a fost cea care s-a accidentat serios, colegii făcându-şi griji pentru sănătatea ei!

'Lemurii', 'Crocodilii' și 'Cameleonii', cele trei echipe, au trecut la luptă, după ce au crezut că au avut timp să se odihnească și să lucreze la strategii. Natura i-a trezit la realitate, iar rezistența și munca în echipă și-a spus cuvântul, astfel că sportivii 'Crocodili' au reușit să termine primii și și-au asigurat șederea în vila de lux, vedetele au 'câștigat' locul al doilea, astfel că au pornit către casa lor din sat, în timp ce 'Cameleonii' s-au îmbarcat către o insulă pustie, unde… nu îi așteaptă nimic!

Scene mai puţin plăcute au avut loc pe parcursul traseului, Sorana Darclee a luptat penntru echipa sa, dar la un moment dat s-a accidentat. Aceasta se afla pe bârna susţinută de colegii săi, iar la un moment dat s-a accidentat şi aproape că a căzut. S-a redresat şi a pornit din nou la luptă, însă cu buza spartă. Jumătate de traseu l-a urmat sângerând.

La sfârşit, vedeta nu a fost singura care a avut nevoie de îngrijiri, şi Daniela Crudu s-a lovit pe bârnele de lemn.

Concurenţi la „Ultimul trib”

Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriță, Ioana Șulea, Mircea Zamfir și Roxana Chiperi.

Cei șapte sportivi își vor măsura puterile cu tribul format din vedete și cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Șerban și cuplul format din Gabriela Popa și Silviu Geandra.

Cel de-al treilea trib, cel al vedetelor, este format din Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuț Iftimoaie, Paula Chirilă și Sorin Brotnei.

Sunt veri, dar nu se văd. Sorana Darclee a vorbit despre relația pe care o are cu Ștefan Bănică Jr.

Cel mai probabil, nu mulți știu că între Sorana Darclee, fosta componentă a trupei A.S.I.A., și Ștefan Bănică Jr. există o legătură de sânge. Cei doi artiști sunt verișori primari, însă niciunul dintre ei nu a vorbit de prea multe ori despre lucrul acesta. Sorana ne-a dezvăluit câteva amănunte despre relația pe care o au, dar și despre faptul că nu a fost ajutată de vărul ei în cariera sa.

Foto: PR, Captură Youtube

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter