Sandra Stoicescu a dezvăluit care este ritualul său de înfrumusețare. Vezi care este cel mai bun remediu împotriva arsurilor solare

Publicat pe

Sandra Stoicescu este într-o formă extraordinară la cei 41 de ani ai săi și știe că pentru a avea un corp tonifiat și un ten frumos nu trebuie să renunțe la ritualurile zilnice de frumusețe pe care orice femeie trebuie să le urmeze.

Am stat de vorbă cu Sandra și am întrebat-o cum își îngrijește ea tenul și la ce ritual de înfrumusețare nu renunță niciodată.

„Fac masaj facial și corporal de două ori pe săptămână și pentru că mă face să mă simt bine și pentru că, într-adevăr și la tonifiere, și la piele, și la absolut tot mă ajută. Nu mă culc fără să mă demachiez. Iubesc cremele, folosesc cremă de la 14 ani. Mama mea m-a învățat că nu trebuie să spui niciodată că e prea devreme. Întotdeauna trebuie să ai grijă de gât, de decolteu. Folosesc și cremă de zi și de seară, și cremă de ochi și de gât', a spus Sandra Stoicescu.

Vedeta crede că, încă din adolecență, orice femeie trebuie să înceapă să folosească cremă pentru față, așa că are un sfat pentru fete.

„Există creme speciale pentru tineret și cred că chiar de la 14 ani sau după ce depășești partea de acnee juvenilă, de atunci le recomand fetelor să foloseacă o cremă, poate nu de noapte, cât de zi, să nu iasă fără un factor de protecție în crema pe care o folosesc și să aibă grijă, mai ales că se machiază foarte devreme, și folosesc fonduri de ten, pudră, încărcat. Tenul trebuie ajutat puțin. Recomand cât de devreme creme adaptate tenului', a mai spus aceasta.

Crema cu protecție solară este sfântă pentru piele

Soarele este, de obicei, un factor distructiv pentru piele și față. Sandra mi-a împărtășit propria experiență din vacanță și spune că fără o cremă care conține factor de protecție nu trebuie să ieșim din casă.

„SPF 15 cred că trebuie să ai în fiecare zi, indiferent cât de bronzat ești. Noi tocmai ne-am întors din Curaçao, ne-au întârziat bagajele și a fost o zi de soare, o zi în care nu am avut protecție. Diferența dintre zona care a fost arsă de soare în acele câteva ore și pielea care avea factor de protecție 15, nu mai mult, nu 50, era uriașă și așa îți dai seama ce se întâmplă când te expui razelor soarelui fără factor de protecție.

Eu iubesc soarele, îmi place pielea bronzată și am stat pe tot corpul cu factor de protecție 30 la soare și m-am bronzat extraordinar după primele două zile în care m-am ars pentru că am neglijat crema cu factor de protecție', a mai mărturisit Sandra.

Remediu pentru arsurile solare

Prezentatoarea de la Antena 3 nu este adepta măștilor sau cremelor naturale, făcute în casă, însă a experimentat pe pielea ei un tratament naturist care a vindecat-o în timp record de arsurile solare

„Mi-au tăiat aloe vera și mi-au tocat aloe vera să îl țin în frigider și să mă dau și într-adevăr a fost extraordinar de bun.'

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă