Fotografia zilei: Al Pacino – homeless sau trendsetter în Beverly Hills?

Publicat pe

Fotografia zilei îl surprinde pe celebrul actor Al Pacino în Beverly Hills, în timp ce se îndreaptă spre E. Baldi, un restaurant cu specific italian extrem de apreciat de celebrități și nu numai, pentru a lua masa. La prima vedere, Pacino pare ca și cum și-ar fi părăsit locuința în viteză, în urma unei alarme de incendiu, sau ca și cum ar fi fugit, pe geam, de la amantă ori de la spital… Ce-i drept, actorul poartă costum (cu siguranță, unul scump), însă cămașa ușor mototolită, încheiată la un singur nasture și cu manșetele descheiate și atârnând neglijent, îl face să semene cu un homeless și pare că îi mai lipsește doar tradiționalul cărucior de shopping în care să-și depoziteze agoniseala de-o viață. În peisaj s-ar potrivi la fel de bine și o sticlă de whisky, împachetată în obișnuita pungă de hârtie. Pacino pare atât de dezorientat în această ținută, încât nu ar fi de mirare ca de sub pantalonii lui să se ițească și clasica pijama în dungi…

 

Cu toate astea, dat fiind că vorbim de Al Pacino, unul dintre cei mai apreciați actori din istoria cinematografiei și, evident, multimilionar, e clar că omul își permite să fie jemanfișist, iar această ținută neglijentă e cu siguranță una studiată. Probabil că mulți dintre noi nu și-ar permite un astfel de costum decât apelând la un credit – poate, cel mult, o cafea la restaurantul E. Baldi –, așadar asta ne face să privim outfitul lui Pacino cu alți ochi. La a doua vedere, ținuta nu mai pare deloc jalnică, dar contează foarte mult și cine o poartă, trebuie să recunoaștem. După cum se vede, în cazul de față Al Pacino poartă hainele, și nu invers, și e clar că acestea au împrumutat aerul cool de la posesorul lor, care, la cei 77 de ani ai lui, arată admirabil. Ce ziceți, sunteți pregătiți să încercați noul stil?

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter