Tom Cruise le-a dat, în sfârșit, fanilor săi vestea bună: De anul viitor, încep filmările la „Top Gun 2“!

Publicat pe

Tom Cruise avea 23 de ani atunci când a dat lovitura cu „Top Gun. Acum are 54 și este mai sexy ca în tinerețe, datorită carismei, dar și celor câteva riduri care îi dau un aer ceva mai masculin. Actorul își datorează consacrarea filmului „Top Gun, așa că era cumva o datorie morală pentru el să accepte rolul în continuarea celebrei pelicule.

 

 

1986 a fost anul în care s-a născut un nou sex-simbol la Hollywood – filmul „Top Gun i-a adus lui Tom Cruise nu doar consacrarea cinematografică şi un loc în topul actorilor de A-list, ci şi ad­miraţia necondiţionată a întregii suflări feminine a planetei. Toate stereotipiile bărbatului fatal fuseseră bifate: aviatorul brunet, chipeş, cu ochi de oţel, ochelari Ray-Ban, geacă de piele şi motocicletă… Şi cum filmului de acţiune nu-i stă bine şi fără o poveste de dragoste, a cărei protagonistă este întotdeauna sexy, deşteaptă şi disponibilă, Tom Cruise a dat lovitura alături de Kelly McGillis, deve­nind în scurt timp unul dintre cei mai bine cotaţi actori din lume.

 

Kelly McGillis și Tom Cruise, în „Top Gun”, 1986

 

Recent, s-a tot zvonit cu privire la o continuare a celebrei pelicule, iar fanii așteptau cu nerăbdare confirmarea. Primul care a agitat apele a fost chiar producătorul filmului, Jerry Bruckheimer, care, la începutul anului anunța pe Twitter: „Tocmai m-am întors dintr-un weekend în New Orleans, unde am fost să-l văd pe vechiul meu prieten Tom Cruise și să discutăm puțin despre Top Gun 2.

 

 

Confirmarea a venit însă abia acum. În cadrul unui turneu de promovare a noului său film „Mummy, fiind întrebat, la un interviu pe care l-a dat pentru o televiziune australiană, dacă va exista un sequel al celebrului „Top Gun, Cruise a oferit detalii pentru prima oară. Prezentatorul emisiunii „Sunrise a fost surprins să se afle în fața unei asemenea exclusivități. Cruise declarase într-un interviu similar că există discuţii asupra noului film, dar nu confirmase cu claritate acest lucru. E adevărat. E adevărat', a spus Tom Cruise. „Voi începe filmările probabil anul viitor. Știu. Se întâmplă. Chiar se întâmplă… Sunteți primii oameni cărora le spun asta.' Așadar, fani (și mai ales fane) ai „Top Gun, pregătiți-vă! Și rugați-vă să reușească să-l convingă până la urmă și pe Val Kilmer să-i dea replica. Fără el nu ar avea același farmec…

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter