Sărbătoare mare în familia Mihaelei Rădulescu. Fiul ei, Ayan, împlinește 13 ani. Iată cât de mult a crescut!

Publicat pe

Sărbătoare mare în familia Mihaelei Rădulescu. Fiul ei, Ayan, împlinește astăzi 13 ani și pe zi ce trece se transformă într-un adolescent în toată regula.

Începutul lunii august este unul plin de sărbătoare pentru Mihaela Rădulescu. Astăzi, Ayan împlinește 13 ani, iar peste numai 2 zile, pe 3 august, ea va împlini 48 de ani. Dar deocamdată toată atenția este îndreptată către fiul ei căruia i-a făcut cea mai frumoasă urare de ziua lui. Vedeta a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu ea și Ayan în care băiatul o pupa drăgăstos pe mama sa, iar Mihaela pare topită de gestul lui.

Citește și: Adela Popescu a plecat în prima vacanță cu fiul ei. Iată cum este „vacanța lui Alexandru'!

„Noi, mamele mândre de puii noștri… Stiți cum e, că și voi vreți să strigați în gura mare că sunteți fericite… despre ei, minunile noastre… E ziua lui, dar e și ziua mea, cumva…, căci de când a aparut el pe lume și în viața mea, totul se măsoară altfel…, toată viața are sens, culori de curcubeu și o pereche de bătăi de inimă care îmi sunt muzica sufletului. La mulți ani, iubirea mea!', a scris Mihaela în dreptul imaginii cu fiul ei, iar sute de mesaje cu urări au fost transmise de către fanii vedetei.

În prezent, Ayan locuiește cu Mihaela la Monaco.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter