Secretul siluetei Taniei Budi: „De foarte multă vreme ţin frigiderul gol” – EXCLUSIV

Secretul siluetei Taniei Budi

Secretul siluetei Taniei Budi. La 50 de ani, Tania are corpul unei domnişoare. Are picioarele foarte subţiri, abdomenul tonifiat, iar dacă nu ai cunoaşte-o ai spune că este o domnişoară care recent s-a înscris la facultate. Ea deţine câteva secrete pe care le-a dezvăluit exclusiv într-un interviu VIVA!

În exclusivitate pentru VIVA!, Tania Budi a povestit că niciodată nu mănâncă seara şi de ceva ani de zile are frigiderul gol. Cu toate acestea, nu se abţine de la nimic, mănâncă chiar şi cartofi prăjiţi şi pizza.

„Dietă am una singură, de foarte mulţi ani, mănânc de toate câte puţin. Nu fac rabat de nimic, nu mă abţin de la cartofi prăjiţi, de la pizza, de la nimic. Cum să zic…mănânc doar o treime din porţia pe care aş fi mâncat-o altădată. Cantitatea pe mine mă meţine în formă.

Seara nu trebuie să mănânci motiv pentru care de foarte multă vreme ţin frigiderul gol. E doar mâncarea căţelului acolo şi apa plată.”, ne-a spus Tania.

 

La 50 de ani, Tania Budi apelează la terapia „Dracula'

Tania Budi vorbeşte despre intervenţiile estetice. La 50 de ani, vedeta este foarte preocupată de felul în care arată. Mănâncă foarte puţin, aşadar are o alimentaţie echilibrată. Odată cu venirea verii, vedeta merge în cabinetul medicului pentru un tratament minune! 

Foto: Facebook