Selena Gomez a fost internată la psihiatrie. Cântăreaţa a suferit o cădere nervoasă

Publicat pe

Selena Gomez a ajuns la spitalul de psihiatrie. Se pare că celebra cântăreaţă se confruntă cu probleme în această perioasă. Pentru a-şi reveni a cerut ajutor specializat. Oare suferă din cauza mariajului lui Justin Bieber cu Hailey Baldwin?

Famoasa cântăreaţă Selena Gomez a fost spitalizată după o cădere nervoasă. În ultima săptămână din septembrie, cântăreaţa a fost internată la Spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles de două ori, după mai multe episoade depresive.

După externare, Selena Gomez a ajuns din nou la spital deoarece a făcut un set de analize de sânge, iar rezultatele proaste i-au provocat o cădere nevoasă, apoi a făcut atacuri de panică.

„A realizat că are nevoie de ajutor de specialitate pentru a depăşi aceste stări. Este înconjurată de familie şi are tot suportul din partea celor apropiaţi. Se simte din ce în ce mai bine”, a spus o sursă apropiată Selenei Gomez pentru mirror.co.uk.

În ultima postare pe Instagram, din data de 24 septembrie, aceasta apare cu zâmbetul până la urechi mulţumindu-le fanilor săi din mediul online.

Selena Gomez încă suferă după Justin Bieber

Justin Bieber are acum o nouă viață. Artistul pare a fi îndrăgostit iremediabil de Hailey Baldwin. Se pare că Selena Gomez încă suferă după fostul iubit și nu poate trece atât de ușor peste ce a fost între ei doi așa cum a făcut-o el.

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter