Show de succes revine în forță la Pro TV! Vezi ce vedete vor participa!

Publicat pe

Emisiunea Dansez pentru tine, una dintre cele mai longevive de la Pro TV, va reîncepe din primăvară într-un nou format.

Mihai Petre, care a mai jurizat la emisiune, a anunțat că se întoarce la Pro TV din acest an. De asemenea, și cuplul de coregrafi, Cocuța Andra Gheorghe și Bogdan Boantă, care părăsiseră echipa pentru o colaborare de doi ani cu o televiziune concurentă, revine în echipă.

Noua echipă este în căutare de coregrafi și dansatori profesioniști, iar anunțul oficial a fost făcut pe pagina de Facebook a celor doi, menționând că preselecțiile vor începe în 25 ianuarie, la Buftea, în același loc în care s-au ținut și sezoanele precedente.

Urmează să aflăm care vor fi prezentatorii acestei ediții. Toate cele 14 sezoane anterioare au fost prezentate de Ștefan Bănică Jr., iar Iulia Vântur s-a alăturat și ea în calitate de co-prezentatoare.

De-a lungul sezoanelor, printre vedetele care au participat se numără Adela Popescu, Nicola, Paula Seling, Șerban Copoț, Mihaela Rădulescu și Monica Davidescu.

Alexandra Zărnescu

Foto: Facebook

Show de succes revine în forță la Pro TV! Vezi ce vedete vor participa!Show de succes revine în forță la Pro TV! Vezi ce vedete vor participa!

Citește și:

Fotografii de colecţie – Mihai Petre şi Elwira Duda ne-au prezentat-o pe Catinca de Sărbători

Formula completa „Dansez pentru tine” – Sezonul 13

Adela Popescu concureaza la Dansez pentru tine'

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter