Melania Trump a furat toate privirile la ceremonia de învestire a noului președinte al Americii!

Publicat pe

De astăzi, America are o nouă Primă Doamnă. După ce, timp de opt ani, ne-am obișnuit cu prezența carismatică a lui Michelle Obama, americanii vor sta de acum cu ochii pe Melania Trump.

Dacă Donald J. Trump va rămâne în istorie drept unul dintre cei mai controversați candidați la Biroul Oval, judecând după campania de anul trecut, Melania va fi, cu siguranță, una dintre cele mai frumoase soții pe care le-a avut vreodată un președinte american.

La ceremonia de investire a celui de-al 45-lea președinte din Washington DC de astăzi, cele două cupluri prezindețiale au pozat împreună, prilej cu care le-am putut admira vestimentația.

Michelle Obama a ales o rochie midi de culoare grena, cu o croială cloche simplă și mâneci scurte, pantofi negri și o curea asortată, peste care a purtat un palton din același material cu cel al rochiei. Ținuta ei a fost mai sobră decât de obicei, Michelle fiind cunoscută drept una dintre cele mai elegante femei ale lumii.

Melania Trump a strălucit în deux pieces-ul din cașmir (o rochie peste genunchi în croială dreaptă și un bolero) marca Ralph Lauren, într-o nuanță bleu ciel, la care a asortat o pereche de mănuși și pantofi stiletto de aceeași culoare. Eleganța clasică afișată de Melania a amintit de stilul lui Jacqueline Kennedy, lucru remarcat de mulți comentatori.

Donald Trump (70) are un adversar redutabil în persoana Melaniei (46) în privința capitalului de imagine și atenție din partea publicului.

 

Alexandra Zărnescu

Foto: Hepta

Melania Trump a furat toate privirile la ceremonia de învestire a noului președinte al Americii!Melania Trump a furat toate privirile la ceremonia de învestire a noului președinte al Americii!

Citește și:

Ce ţinute a purtat Melania Trump în ajunul învestirii lui Trump ca preşedinte

Ultima oprire înainte de ceremonia de învestire – Donald și Melania Trump au luat ceaiul cu Barack și Michelle Obama

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter