Ce ţinute a purtat Melania Trump în ajunul învestirii lui Trump ca preşedinte

Publicat pe

Melania Trump si-a facut aparitia in doua tinute inainte de investirea oficiala a sotului sau la Casa Alba.

 

Familia Trump a inceput ceremoniile de investire a lui Donald Trump ca presedinte al Americii. Inainte de ceremonia oficiala, acestia au asistat la diverse evenimente, dar si la un concert alaturi de sustinatori, zi ce s-a incheiat cu o cina in cinstea celor care au donat pentru campania Trump.

 

 

Melania Trump a purtat pe parcursul zilei un palton  negru pana la genunchi, in stil militar,  semnat Norisol Ferrari, cu care a aparut imbracata la festivitatile din Maryland, precum ceremonia de depunere a coroanelor la monumentul Lincoln .

 

Viitoarea prima doamna a incheiat ziua la cina ce a avut loc in Washinton D.C. alaturi de sustinatorii de top care au donat pentru campania Trump. Aceasta a purtat o tinuta aurie semnata Reem Acra.

 

 

Marele eveniment va avea loc vineri seara atunci cand Donald Trump va deveni in mod oficial cel de-al 45-lea presedinte al Statelor Unite.

 

Bianca Ion

 

Citeste si:

 

Cum se va imbraca Melania Trump la ceremonia de investire a lui Donald Trump

 

Donald Trump sare în apărarea soţiei sale. Ce spune preşedintele Americii despre designerul Tom Ford

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter