It’s show time! Şerban Copot, Jojo, Gina Pistol şi Laura Cosoi în VIVA! de decembrie

Publicat pe

Sub luminile reflectoarelor, Şerban Copot, Jojo, Gina Pistol şi Laura Cosoi dau aromă unui show culinar tăios, lăsându-şi talentul pus la îndoială de cei trei juraţi exigenţi de la „MasterChef – Proba celebrităţii (Pro TV). În spatele cortinei, fiecare îşi condimentează propriile poveşti de dragoste sau sunt în căutarea unora. După caz.

 cover

 

Această şedinţă foto nu este o convenţie. Laura, Jojo, Gina şi Şerban se distrează împreună de minune şi în viaţa reală, aşa cum s-a văzut de-a lungul epuizantei zile petre­cute în Gaia pentru shooting. Probabil că, după ce orgoliul de Chef al fiecăruia a fost compromis de juraţii MasterChef pe parcursul show-ului, cei patru au dezvoltat un soi de complicitate.

 

Laura Cosoi

„Ce caută la MasterChef un om care nu mănâncă?', te întreba Florin Du­mitrescu. Deci acesta era secretul siluetei tale?

Of, cred că Florin Dumitrescu nu mă cunoaşte şi probabil consideră afirmaţiile lui ca fiind „picante'. Dacă o femeie e slabă, nu înseamnă că nu mănâncă, ci că are grijă CE anume mănâncă. Şi asta nu ca să fie slabă, ci ca să fie sănătoasă. Am să mă fac că nu l-am auzit. Secretul siluetei mele este echilibrul, alimentaţia sănătoasă (găseşti multe dintre reţetele preferate pe site-ul www.lauracosoi.ro), sportul şi pasiunea cu care trăiesc fiecare zi.

 

Gina Pistol

După zile întregi petrecute la MasterChef, ai de dus vreo luptă cu kilogramele?

Cei din faţa televizoarelor tind să creadă că noi nu făceam altceva decât să gătim şi să mâncăm ce-am gătit, dar să ştiţi că lucrurile nu stau deloc aşa la MasterChef. Cred că toţi concurenţii au slăbit câteva kilograme în timpul emisi­unii. Nu aveam timp nici să răsuflăm, iar dacă prindeam câteva minute de pauză, din cauza emoţiilor nu mai aveam deloc poftă de mâncare.

 

Cătălina Grama (Jojo)

Gătitul e una dintre pasiunile tale vechi. Ce nota îţi dai acum în bucătărie, după experienţa MasterChef?

E greu să-mi dau singură o notă. Să spunem că înainte de competiţie eram de cinci şi după am ajuns la opt. Mă compar exclusiv cu mine aici. Eu cred că zece merită cel/cea care într-adevăr acoperă o paletă diversificată de prepa­rate şi feluri de a găti. Ca să obţii o far­furie demnă de un MasterChef e mult de lucru. Sunt mândră că am trăit o ase­menea experienţă. Voi folosi ce am acumulat la MasterChef în aşa fel încât, cândva, să fiu mai aproape de zece.

 

Şerban Copot

Nu e greu să fii în competiţie cu trei frumuseţi blonde? Te-ai simţit defa­vorizat de juriu la MasterChef?

Sunt de acord cu tine că sunt trei fru­museţi blonde şi sunt de acord şi cu ju­riul când spune că în bucătărie sunt în elementul lor. Am ajuns să le cunosc mai îndeaproape pe fete şi am descoperit nişte persoane încântătoare. Nu m-am simţit defavorizat de către juriu nicio clipită, mai ales că au dat impresia că nu sunt uşor influenţabili şi ar fi nedrept pentru fete ca performanţele lor culinare să fie eclipsate de frumuseţea exterioară.

 

OANA POPOIAG

Foto DRAGOŞ BORCĂNEA

 

Citeşte continuarea în numărul de decembrie al VIVA!, pe piaţă din 30 noiembrie

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter