Orlando Bloom şi Miranda Kerr: O IUBIRE AJUNSĂ LA SFÂRŞIT

Publicat pe

Când doi dintre cei mai frumoşi, bogaţi şi de succes oameni din lume ajung să-şi spună adio, te întrebi ce s-ar fi putut întâmpla atât de grav. În acest caz, răspunsul pare a fi simplu: alţi oameni frumoşi, bogaţi şi de succes: Leonardo DiCaprio, Condola Rashad sau Justin Bieber.

 

Miranda Kerr And Orlando Bloom Take Flynn For A Walk

Ca un făcut, la Hollywood aproape toate căsniciile ajung să se destrame de parcă s-ar desfăşura după un scenariu implacabil, care nu permite niciun fel de abateri. Aşa stând lucrurile, e de mirare că în Cetatea Filmului mai sunt încă visători care aleg să-şi oficializeze relaţia în loc să se iubească şi să se despartă fără complicaţii administrative, legale sau de altă natură. Totuşi, cu Kim Karda­shian în minte, motivele care împing multe celebrităţi spre altar devin din ce în ce mai evidente: spectacolul fastuos, expunerea masivă în media, propria lor vanitate şi, uneori, banii.

În ce-i priveşte pe Miranda şi Orlando, părerea generală este că, în 2010, când şi-au jurat iubire veşnică, niciunul din­tre ei n-a avut alt plan decât acela de a întemeia împreună o familie frumoasă şi funcţională, să aibă copii şi să trăiască, atât cât le permite statutul de persoane publice, în pace şi armonie. Şi totul a fost bine o vreme, presa îi iubea, toată lumea se minuna de tine­reţea şi frumuseţea lor. Păreau să fie cu adevărat perechea perfectă. S-au îndrăgostit în 2007, s-au căsătorit trei ani mai târziu, iar în 2011 s-a născut fiul lor, Flynn. În paralel, Miranda a ajuns unul din cele mai de succes mo­dele, cu încasări exorbitante care i-au dat speranţa că ar putea fi următoarea Gisele, în timp ce Orlando juca în filme cu buget colosal şi a ajuns, po­trivit publicaţiei People With Money, să aibă o avere estimată la 275 de milioane de dolari (96 doar anul acesta).

Problemele par a fi început la sfârşitul lui 2012, când Miranda a fost bănuită că ar avea o relaţie cu Leonardo DiCaprio. Apropiaţii cuplului Kerr-Bloom s-au grăbit să nege zvo­nurile, argumentând că Orlando şi Leo sunt prieteni buni, iar starul din „Titanic', deşi cu un apetit nestăvilit pentru modele (Gisele Bündchen, Bar Refaeli, iar acum Toni Garn), nu s-ar preta la astfel de meschinării.

 

 

CLAUDIA COJOCEA

Foto HEPTA, NORTHFOTO

 

Citeşte continuarea în numărul de decembrie al VIVA!, pe piaţă din 30 noiembrie

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter