Simona Gherghe a anunțat când va intra în concediu prenatal. Vezi care este principala problemă care o chinuie de când este însărcinată!

Publicat pe

Simona Gherghe așteaptă cu sufletul la gură momentul când va deveni mamă și își va ține copilul în brațe, așa că se pregătește temeinic pentru asta. De aceea a anunțat și faptul că, în curând, va intra în concediu prenatal.

Simona vrea să fie alături de fanii ei prin intermediul blogului, așa că și l-a redeschis pentru că se apropie perioada când va sta departe de micile ecrane pentru a avea grijă de micuța sa.

În curând, voi intra în concediul prenatal. Așa că mi-am redeschis blogul ca să mai povestim una, alta. E drept, principala mea preocupare e sarcina, așa că probabil postările vor fi despre ce mi se întamplă acum', a scris Simona pe pagina sa de Facebook.

Prezentatoarea Acces Direct a mai vorbit și despre sarcina sa, despre faptul că nu a mai putut călători din această cauză așa cum o făcea înainte, dar și despre problemele cu care s-a confruntat în aceste luni.

Înainte să rămân însărcinată, îmi imaginam cum ar fi trebuit să fie așteptarea asta. Și, în filmul meu, era musai un jurnal al celor nouă luni. Sigur, mai erau și muuult sport și câteva călătorii. Realitatea? La șase luni și jumătate de sarcină, e prima oară când apuc să scriu câteva gânduri, aici, pe blog. N-am avut stare până acum, pentru că toată energia mea s-a dus spre documentare. Citesc cărți despre puericultură, mai aflu lucruri și de pe internet și decantez informațiile în lungile ore de insomnie, aproape noapte de noapte. Căci da, n-am avut pofte, grețuri și alte finețuri, însă nopțile de nesomn mă chinuie încă de la început', a scris Simona pe blogul ei.

De când a aflat că va fi mămică, vedeta nu a mai mers nici la sala de fitness, chiar dacă și-ar fi dorit mult acest lucru.

Cât despre sport, am rezolvat-o repede. Mai întâi un hematom, apărut în primele săptămâni, apoi contracțiile timpurii m-au ținut departe nu numai de sala de sport, dar și de plimbările lungi pe care mi le imaginam. Iar la călătorii… am renunțat din precauție, dar și din cauza problemelor despre care vă spuneam. Sigur, mi-e dor de un citybreak, mai ales că, înainte, obișnuiam să plecăm destul de des.'

Simona Gherghe a început să pregătească camera celei mici. A cumpărat deja câteva lucruri necesare, însă este precaută.

Am cumpărat deja câteva hăinuțe, chiar și dormitorul, un leagăn. Urmează căruciorul, dar pentru asta încă mă documentez. N-aș fi crezut că, o dată cu bebe, vine și un întreg univers. Pe care încerc pe cât posibil să-l restrâng, pentru că am aflat de la alte mame că riști să cumperi compulsiv o mulțime de lucruri total nefolositoare.'

Până  va naște, Simona numără zilele și abia așteaptă să își țină fetița în brațe, fiind cea mai frumoasă așteptare, după cum chiar ea spune.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Simona Gherghe a dezvăluit sexul bebeluşului

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter