Simona Gherghe a dezvăluit sexul bebeluşului

Publicat pe

Însărcinată cu primul ei copil, Simona Gherghe a dezvăluit acum sexul bebeluşului după ce în urmă cu câteva zile dădea vestea ca este însărcinată.

 

Aflată în al doilea trimestru de sarcină, Simona a spus că va fi mămica unei fetiţe chiar în prima ediţie din acest an a emisiunii pe care o prezintă:

 

 

„E un moment ușor stânjenitor pentru mine să vorbesc despre propria persoană, așa că am invitat doi oameni care să mă ajute: Roxana Iliescu și Mihai Morar. Mama mi-a spus că voi avea băiat. Răzvan mi-a spus că e fată și uite, fată este. 100% e fată și e zodia Gemeni. O să mai stau câteva luni aici. Mă simt foarte bine, nu am avut nici grețuri. O să fim noi doi, dar și mama. Ea e foarte fericită, că e primul nepot în familie', a spus Simona Gherghe.

 

 

Prezentatoarea TV in varsta de 39 de ani trăieşte de câţiva ani o poveste de dragoste cu Răzvan Săndulescu, iar la începutul anului cei doi au anunţat că urmează să devină părinţi: „Suntem pregatiti #vinebebe #dinIunie3 #ceamaifrumoasaasteptare.

 

Simona se simte perfect, desi a avut ceva probleme la începutul sarcinii când i-a apărut un hematom, motiv pentru care a stat în pat şi a evitat efortul.

 

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter