Amalia Enache – Fotografie adorabilă cu fetiţa şi iubitul ei

Publicat pe

Amalia Enache trăieşte de câteva luni fericirea de a fi mamă, prezentatoarea tv aducând pe lume în luna august o fetiţă pe nume Alma.

 

Micuţa a fost botezată chiar de Crăciun, iar vedeta a încercat să păstreze discreţia asupra tatălui Almei despre care a dezvăluit că este originar din America de Sud şi împreună cu care spunea că trăieşte o iubire savuroasă.

 

Acum Amalia a dezvăluit o fotografie adorabilă cu cele mai importante fiinţe din viaţa ei, Alma şi tatăl acesteia. „Mângâieri simultane', a scris ea în dreptul fotografiei în care Alma îşi priveşte fascinată tatăl şi-i atinge bărbia. „Ce privire! Sigur tati e topit tot!” este unul dintre comentariile care insotesc imaginea.

 

 

Amalia Enache şi Alma se află acum în America de Sud, unde au plecat imediat după Anul Nou. Despre felul în care s-au acomodat, Amalia a povestit pe pagina sa de Facebook:

 

„Am ajuns cu bine. Mănânc cireşe, căpşuni, ca doar e sezonul! Alma e si mai sociabila decât mine, a demonstrat în aeroporturi si în avion. Iar îngerii noştri păzitori de pe drum s-au numit Gina, bucătăreasă româncă ce lucrează la Londra, Santiago, un tânăr chipeş argentinian ce se întorcea acasă după 8 luni in Asia si Sandra, o doamnă britanică în vârstă al carei soț s-a mutat in America de Sud, dar ei nu-i prea place caldura…

 

Stam in cel mai boem cartier, am avut iarasi mirarea sa vad dimineață cafenele pline de oameni in varsta care ies sa bea cafea si sa citeasca ziarele si seara la 10 vor iesi sa manance la restaurant si eventual sa danseze.'

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter