Simona Halep, declaraţii sincere: "Problema mea este că vin din România"

Publicat pe

Simona Halep s-a accidentat la spate în ultimul meci disputat. După analize amănunţite, ea a anunţat că suferă de hernie de disc. Recent, liderul mondial a făcut declaraţii în acest sens, dar şi de ce se enervează aşa de des pe terenul de tenis!

Simona Halep a ajuns pe mâna medicilor deoarece a avut anumite probleme de sănătate. Ea a spus că o vom revedea pe teren de-abia la Turneul Campioanelor.

„Bună tuturor, am vrut să vă dau o actualizare rapidă. Am făcut un RMN la spate și am aflat că am o hernie de disc. Voi discuta cu doctorii în următoarele zile, dar sper să mă întorc în curând și vă țin la curent. Vă mulțumim pentru tot sprijinul ❤️”, a scris Simona Halep pe twitter.

Iată că acum liderul mondial vorbeşte despre stările de agitaţie pe care le-a avut de-a lungul timpului pe teren. De multe ori am văzut-o aruncând cu racheta de tenis sau cu sticlele de apă. A fost pedepsită pentru aceste gesturi cu sume frumuşele de bani. Ea spune că nu a avut o gândire pozitivă, ci una negativă, problema fiind faptul că vine din România.

„În ultimul an am lucrat cu un psiholog, el m-a învăţat să îmi controlez emoţiile şi să fiu mai pozitivă. M-a învăţat să opresc gândurile negative in timpul meciurilor cu câteva exercitii. Asta m-a ajutat să devin mai bună. Problema mea este ca sunt negativă, pentru că vin din Romania, iar românii sunt puţini negativi în gândire. Toată lumea ştie asta. E normal aici”, a declarat Simona pentru New York Times.

Sportiva noastră a mai precizat că în această perioadă se va recupera, va face şi o serie de masaje.

„Trebuie să fac recuperare, unde voi lucra exerciţiile mele de bază, plus o terapie cu masaje. N-o să mai joc tenis pana la Turneul Campioanelor”.

Simona Halep și-a cumpărat o casă de lux în București

Campioana și cumpărat o casă de lux într-o zonă bună a Capitalei. Jucătoarea de tenis are vecini celebri. Banii pe care îi câștigă, Simona Halep îi investește în imobiliare. Aceasta a câştigat 27 de milioane de dolari din tenis.

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter