Simona Halep, surprinsă în compania noului ei iubit. Cum arată bărbatul care a cucerit-o pe numărul 1 WTA - FOTO

Publicat pe

După o lungă perioadă în care s-au tot făcut speculații pe baza presupusului iubit al Simonei Halep, iată că numărul 1 WTA a fost surprinsă, pentru prima dată, în compania unui bărbat misterios în timp ce se află în vacanță în Portofino.

După ce a fost eliminată de la Turneul Campioanelor, Simona a plecat în vacanță și a ales o destinație la modă pentru multe vedete cu ștaif. Însă nu a mers singură, ci însoțită de presupusul său iubit, un bărbat misterios, brunet și arătos cu care s-a plimbat romantic pe străzile înguste din celebrul oraș din Italia.

Jucătoarea de tenis este destul de discretă în ceea ce privește viața sa amoroasă, iar în ultimul timp a încercat să se concentreze cât mai mult pe cariera sa, dovadă fiind și titlul de cea mai bună jucătoare de tenis din lume. În trecut s-a tot scris că Simona ar avea o relație cu Costa Sponte, fiul afaceristului Teia Sponte, relație confirmată și rudele tenismenei, însă pe actualul iubit l-ar fi ținut ascuns ceva timp.

Un lucru este cert! Cei doi se bucură de liniște și relaxare departe de ochii curioșilor. Oare va fi el cel care o va duce la altar pe Simona, așa cum ea își dorește? Rămâne de văzut!

Vezi mai multe poze cu Simona și iubitul ei pe Libertatea!

Simona Halep, surprinsă în compania noului ei iubit. Cum arată bărbatul care a cucerit-o pe numărul 1 WTA - FOTOSimona Halep, surprinsă în compania noului ei iubit. Cum arată bărbatul care a cucerit-o pe numărul 1 WTA - FOTO

Alexandra Popescu

Foto: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter