Watch out! Mihaela Rădulescu a învățat să se bată, iar rezultatul te va uimi. Cum l-a speriat vedeta pe Felix - VIDEO

Publicat pe

Nu vă puneți cu Mihaela Rădulescu că s-ar putea să o încurcați! Dacă vă gândeați că este doar o divă preocupată de cariera sa, felul în care arată și iubire, ei bine, aflați că Mihaela ar face față cu brio unei bătăi, iar asta ne-a arătat pe pagina sa de Instagram.

Jurata de la „Românii au talent' este mereu plină de surprize, așa că și-a șocat din  nou fanii cu o nouă abilitate a sa: știe să boxeze. Și da, mă refer chiar la sport în sine. Se pare că iubitul ei Felix și fiul ei Ayan au învățat-o cum să lovească cu pumnul, așa că Mihaela este foarte stăpână pe abilitățile sale de bătaie. Vedeta s-a lăsat filmată în timp ce execută niște mișcări de box, dar și de lovituri cu piciorul, iar rezultatul este unul impresionant.

„Am avut cei mai buni profesori de box. Felix și fiul meu, Ayan – poate nu mă pricep tocmai bine, dar niciodată nu o să mă dau bătută', a scris Mihaela în dreptul clipului cu demonstrația de box.

Însă nu mai e mult până ce elevul își va depăși profesorul, așa că l-a speriat puțin pe Felix cu mișcările ei.

„Noaptea trecută am învățat-o pe iubita mea cum să se lupte! Acesta este rezultatul – sunt speriat acum! Cred că mai bine îi cumpăr un pistol', a scris Felix în dreptul aceluiași filmuleț.

Fanii au fost extrem de amuzați, iar unii chiar l-au avertizat pe Felix să își păzească spatele pentru că Mihaela poate fi periculoasă. Cine știe, poate Mihaela își va schimba meseria și va deveni una din fetele acelea periculoase.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter